lördag 8 juni 2019

Sommarklipp....



Mollie har varit ledig från skolan ett par dagar men jag har knegat på. Mina eftermiddagar och kvällar har bestått av att stapla vedpinnar. Vilket gått väldigt bra.
Ovanligt har det varit att vakna upp ihop med Mollie utan att vi ska iväg på något. Vi har legat kvar i sängen till halv nio på förmiddagen och bara filosoferat. Vi har hasat runt i palatset och ätit långfrukost. Ingen brådska till något.

Vädret har varit fint så tid har spenderats utomhus, jag har suttit med en bok under näsan vilket även det är ovanligt. Men det känns som det gers tid till andra saker nu när Mollie är större och sommaren med all den ljusa tiden är här. Medans jag läst har Mollie fångat fjäril i håv. Jag har tittat på henne och med det har jag känt mej väldigt förnöjsam över livet.

Annars har jag varit trött, jag vet inte om det beror på det tuffa löppasset som ägde rum i onsdags, Kroppen tömdes totalt, det ihop med nattjänsten kanske kan spela in. Jag har rört mej sakta och det har liksom inte gnistrat och sprakat runt mej som det annars har en tendens att göra. Men visst ett lugn kan vara skönt det med i bland.

Medans jag jobbat har Mollie hängt med mormor och morfar, dom har varit på rockfestivalen och käkat langos och Mollie har även hunnit med ett välbehövligt besök hos frisören. Det stundar skolavslutning och då behöver man minsann vara finklippt ;)

Nu är även jag superledig ett par dagar och tanken är att dom ska spenderas med Mollie, rockare och självklart ett par vändor i mina löparskor. I mina ögon ser det ut att bli ett par toppade dagar.
Och ja, jag är värd det ;)


Mina kvällar.....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar