söndag 30 juni 2019

Mobildags....



Det väntade ett långpass på berget i löparskorna, jag startade halv åtta på morgonen och det blåste friskt men solen öste ner över mej.
Jag började i uppförslut och kroppen kändes allt annat än pigg, det är okej, jag vet att det lättar efter ett tag.
Efter dom första branterna kände jag att jag var tillbaka i den rätta formen, det jag funderade över var varför jag var så väldigt seg.
Hur som, 19 km levererade jag och när jag var hemma och svetten sprutade ur mej kändes det bra.

En kaffe på undantaget innan vi luffsade hem. Jag frågade min dotter om hon ville bada men svaret blev nej. Nähä då låter vi väl bli då.

Mollie har inte någon mobiltelefon men till skolstarten i höst så kommer hon inte vara på fritids vilket gör att hon kommer vara hemma själv en stund då och då efter skolan. För att säkerställa att allt är bra och att vi är trygga med det så tänkte vi fixa en telefon till henne. Jag tyckte det var bäst att ordna det nu så vi hinner träna under sommaren med hur vi vill ha det. Så ett abonnemang och nummer fixades. Hon var väldigt stolt.

Efter lunch ändrade hon sej gällande badandet så vi körde till sjön. Mollie flög runt som en tok i vattnet, tokig ja, men ändå respektfullt vilket är ett ord man inte kan benämna några andra badande med. Fan vad jag kan bli förbannad på vissa människor som befinner sej på allmänna platser. Människor som inte kan bete sej som folk. Och det som retar mej mest är att jag uppfostrar mitt barn till att uppföra sej och bete sej kamratligt (Och nä, inget präktiga morsan här) medan andra skiter fullständigt i vad barnen gör. Morr.
Jag kände behov av att andas i en påse, men räddningen kom av att Mollie gick upp och ville hem. Pust.

Kvällen blev mysig, vi lagade mat ihop och efter det hjälpte jag myset med ett konto på något som heter ticktock, hon blev superglad och började spela in filmer på sina kramdjur ;)
Nattning efter högläsning om djur och spårsnö av min dotter. En bra dag.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar