söndag 2 juni 2019

Runt, runt, runt....



Morgon löpning, en mil rasslade jag in på kontot. Nu blir det vila från löpning några dagar. Det väntar nämligen ultradistans på berget under onsdagen. Det kommer bli tufft så jag behöver samla kraft. Att jag även har tre nätter i vedsvängen som ska avverkas ställer till det en aning kroppsligt.

Mollie ville leka med nån kompis, men alla verkade vara upptagna på sina håll. Hon blev besviken och ledsen. 
Jag bestämde mej då för att överraska henne lite. Jag kom på att det var marknad i Olofström. Det är det varje år men det är sällan vi åker dit.
Jag sa till henne att klä på sej och själv hoppade jag in en snabbis i duschen. Kläder på sen drog vi iväg. Hon tjatade på mej och frågade vart vi skulle. Jag flinade och sa, vi ska till ett ställe där det finns mat, godis och saker som går upp och ner och runt.
Men mamma vart ska vi?
Hemligt sa jag ;)

När vi närmade oss marknadstället och parishjulet syntes sa jag.
Kolla nu Mollie, dit ska vi.
Åhh var är vi? Är det dit vi ska? 
Japp sa jag och såg min dotter le stort.

Hon drog upp mej i en karusell (virvelvinden) och jag höll på att bli tokig innan jag blev avsläppt. Jag vinkade på karuselskötaren att han skulle ge fan i att sätt mer fart. Spyan hängde i luften.
Yr hasade jag mej ur karusellen och förklarade för mitt mys att nu var det färdigåkt för mej. Mollie bara glodde på mej och sa:
- Det är ju roligt mamma.
Inte sa jag.

Mollie åkte virvelvinden igen och igen medans jag stod på behörigt avstånd.
När jag hämtat mej var vi redo för årets första Langos. Det va mysigt och trevligt att sitta och titta på passerande människor.
Många kom fram till oss som sa sej känna igen mej från TV, många frågor gällande min relation och hur dom andra i programmet mår. En och annan spontan kram blev det också vid Langosvagnen.

Vi lämnade marknaden och körde inom en loppis på vägen hem. Våra vänner var med och arrangerade loppisen så vi sa hej och gjorde ett par klipp ;)

Mollie till undantaget och jag drog på jobb. Det var den dagen det.



Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar