torsdag 4 juni 2020

Cykeldag.....

Trött....


Cykeldag i skolan vilket innebar att vi skulle ha mysets cykel med oss vid körningen på morgonen. Mollie hade sett framemot det mycket och när jag och Kennet kom in för att väcka henne låg hon påklädd under täcket.
Jag frågade henne varför hon hade kläderna på sej och när hon tagit på sej dom. Hon svarade glatt att hon tagit på sej dom på kvällen och anledningen var att hon ville vara förberedd.
Jag log mot henne och berättade att frukosten stod serverad.

Vi lämnade Kennet på undantaget och jag lämnade Mollie i skolan. Det väntade en dag med möten för min del. Det har varit tröttsamma möten och dom har innefattat en hel del känslor, det är tröttande i sej.

Hur som helst så består livet av så mycket fint som jag väljer att fokusera på. Jag hämtade upp min familj och vi packade en väska med livsavgörande saker. Bland annat korv ;)
Vi körde över berget och till Orudden, detta har blivit en favoritplats för att samla energi. Vi möttes upp av vänner och eftermiddagen och kvällen blev helt perfekt. Kidsen badade, vi grillade korv, kaffet intogs till en tokblänkande sjö. Boll sparkades och samtalen avlöste varandra.
Runt sjusnåret packade vi våra saker och det var verkligen inte på grund av kyla eller tristess över platsen som gjorde att vi begav oss hemåt. Nä jag behövde röja i palatset.

Jag hade tvättat sängkläderna och dom torkade för vinden. Jag tog in dom och la dom åter på plats i sängen. Det är magi att få krypa ner under täcket framåt kvällen.

En formidabelt bra eftermiddag och kväll avslutade dagen.



Jockarp.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar