onsdag 3 juni 2020

Fullproppad....

Hemma....


En dag fylld till bredden av möten. Jag kände en viss stress med att kastas in från olika håll, i olika ämnen. Jag uppskattar förvisso när mötena komprimeras och läggs på samma dag. Lite dubbelbottnat alltså.
Mötena höll på till 16:00 och jag skyndade mej hem. Jag hade så mycket som kändes så viktigt i mitt liv.

Mollie och Kennet mötte mej och jag kände kärleken till dom. Det var så starkt och så väldigt fint.
Vi samtalade några ord sen hade vi ett uppdrag.
Mollie slutar skolan nästa vecka. Jag får inte vara med på grund av viruset och det känns verkligen märkligt. Det är en dag jag gärna skulle delat med min dotter. Hur som helt så vill jag försöka göra dagen speciell för henne.
Vi körde till en klädbutik för att fixa avslutningskläder.
Hon provade alt från klänningar till småbyxor till byxdresser och tröjor. Hon hittade några plagg som hon gillade men hon kunde inte välja.
Jag tyckte hon var fin i alla kläderna men det var helt olika stilar. Jag tyckte att hon kunde välja alla hon ville. Det var ett bra tag sen vi köpte kläder till henne och hon uppskattade det väldig mycket.

När vi kom hem mannekängade hon och tog på sej sina nya kläder. Hon var superfin när vi hämtade upp mormor och morfar för att ta med dom på restaurang för att fira morsdag ett par dagar försent.
Det blev en trevlig och väldigt god afton. Vi avnjöt måltiden på Vägga fiskrestaurang. Mollie och mormor bjöds även på en efterrätt, jag och morfar lät bli ;)

Kaffe på undantaget och lite träning med Kennet sen var den fullproppade dagen över och förbi. Sänghalmen väntade.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar