måndag 29 juni 2020

Sommarkvällar.....

Dessa kvällar....


En helg som mest innefattat förflyttning av ved. 12 h arbete både lördag och söndag. Att värmen var brutal och solen vräkte ner gjorde mej ena aning avundsjuk på alla andra som låg på en luftmadrass och skumpade på havet.
Men min tid kommer tänker jag ;)

Lördagsmysandet förflyttade vi utomhus. Vi körde upp till sjön där vi träffade några vänner. Grabbarna fiskade, vi andra hejade glatt på. Vilken idyll. Vi låg på en filt och käkade ostbågar och kollade på båtarna som seglade in i hamn. Ljudet av barn som hoppade från bryggorna och doften av sommar. Det var en vacker kväll på så många sätt.
När vi vände hemåt kände jag mej väldigt tacksam.

Vi stannade kvar ute med Kennet en stund, det var en sån galet skön sommarkväll. Doften av vildkaprifol mötte mej så fort den fuktiga luften rullade in. Jag älskar doften och jag älskar att jag får känna den.

Söndagen tog mormor med sej Mollie och en kompis till poolerna i Hällevik. Så himla snällt gjort. Hon satt på en bänk i tre timmar medans tjejerna badade och hade det mysigt.
När dom kommit hem hade taco dukats upp. En toppen söndag för mitt mys alltså. Jag fick även information om att dom gjort ett stopp och käkat Ottos glass. Lyxigt värre.

Jag hade lite göromål när jag kom hem, jag skulle förflytta en släpkärra som jag lånat. Mollie och Kennet stannade hemma själva och det gick fint.
När jag klev innanför palatsets dörr såg jag behovet av en vända med dammsugaren och moppen. Tja halv nio satte jag mej i soffan efter att jag varit igång sen fem på morgonen. En aktiv dag med andra ord ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar