lördag 27 juni 2020

Hett....



Dagen började oroligt, jag fick inte ordning på känslorna. För att få bukt på ett och annat tog jag tag i att gräva. Att gräva ett hål som är 35 cm djupt och 15 meter långt kan få ordning på det mesta.
Jag blev inte helt klar med grävandet för Mollie ville spela pingis och det kändes helt rätt att prioritera det.

Eftersom att termometern passerade 26 grader och svetten formligen pumpade av mej så fanns det inget som kunde stoppa oss.
En termos kaffe en flaska vatten och mat till Kennet sen drog vi iväg i kärran.
Mot sjön. Våra vänner var på plats och det var så himla mysigt att bara chilla och se på kidsen som låg i plurret hela tiden. Mollie hoppade från bryggan och dök med sin simglasögon i ansiktet. Hon var mer under vattnet än över.

Jag fick en rundvisning på en fin skuta som låg vid den lilla hamnen. Imponerande hur mycket lyx som finns i en båt. Annat än en gammal träeka det ;)
Att dricka kaffe från en termos med en underljuvlig utsikt kan få vem som helst att glömma saker som oroar. Att sitta och samtala med en vän är även det lyx och väldigt behövligt emellanåt. Det var en bra eftermiddag alltså.

Vi tuffade hem över berget efter att vi varit inne i den illa lanthandeln för att fixa fredagsgodis. Vi var redo för kvällen.
Vi lagade middag och åt inomhus, hettan var för brutal för att sitta i solläge och inta indisk mat.
Vi öppnade upp fönster och dörrar i palatset för att få lite svalka, vi är sparsamma med att klaga över värmen. Vi gillar den och ser den som något väldigt fördelaktigt.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar