tisdag 2 juni 2020

Glass dagar....



Vi lämnade myset i skolan och sen drog vi upp på berget. En promenad runt Grundsjön blev en lagom tripp för Mister Kennet.
Han fick åka bil hem, själv tog jag till apostlahästarna och sprang i en sagolik skog. Jag är så enormt bortskämd.

Hemma på gården fick jag ta ett litet tag med röjsågen för att få ordning på gräset runt palatset. En otrolig förbättring efter ett par timmars jobb. Nöjd och svett avnjöt jag en kopp kaffe.
Jag välte ner ett par glassar, det känns som att glass säsongen verkligen kommit i gång på allvar. En favorit tid helt klart ;)

Molllie kom hem från plugget och även hon var varm, vi festade loss på en vattenmelon i trädgården. Det var väldigt varm så vi beslöt oss för att ta oss till havet. Vi valde Hällevik och dess hundbadplats. Det var kallt vid havet så jag och Kennet höll oss på land, Mollie doppade sej givetvis. Efter en timme begav vi oss hem igen.

Vi käkade en lätt måltid, ingen av oss orkade med en stor middag.
Mollie föreslog en pingismatch så det blev det. Morfar kom förbi så det blev en match även där. Väldigt roligt.

En kaffe i trädgården innan det var dags att gå in och ta sej en välbehövlig dusch. Jag tycker oftast att det är väldigt tråkigt att duscha, men efter dagar som denna infaller ett sug till att krypa ner i sängen precis utkommen från duschen.
Jag slog ihop omgående efter en aktiv och en dag som inneburit mestadels utomhusvistelse.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar