torsdag 18 juni 2020

Nässelbunken.....

Altanbygge-sakta men säkert framåt.


Ja morgonen i tältet var en fin upplevelse. Men när vi vaknat och klivit upp tog jag ner det igen. Det är bra träning för mej att sätta upp och ta ner det. Det måste sitta i ryggmärgen på mej. Träning ger färdighet som det så myndigt heter.

Mollie åt frukost och jag tog ett par koppar kaffe. Hon ville cykla så det blev en tur, hon på cykeln och jag i löparskorna. Det är väldigt fina stunder tillsammans det där. Rörelse i vackert väder ihop med min dotter. Vad kan möjligen gå fel? 
Nja ett fall med cykeln i en nässelbunke tillexempel ;) Några tårar över rödflammiga och svidande ben. Men hårdingen hoppade upp på cykeln igen och vi fortsatte vår färd.
Hon är grym.

Altanbygge. Det är något som grott ett par år i mej, en plan har tagit form och nu känns det som om jag är hemma (i tanken i alla fall.) Nu är det själva utförande kvar.
Tanken är att utöka altanen och förnya den som redan finns på plats.
Det ska alltså reglas upp en del och även plintar ska grävas ner. 
Det pysslade jag med efter löpturen. Materialet köptes och hämtades och sen började själva bygget. Både i huvudet och en liten start fysiskt hann vi med.
Det kommer ta tid men det kommer bli väldigt bra. Det är jag säker på ;)

Efter avslutat arbete tändes grillen. Maten intogs sen tog vi oss ut igen. Det var en underbar sommarkväll och vi njöt till fullo när vi tog en kvällspromenad med Kennet.
Så mysigt med hund i alla fall på sommaren ;)

En kaffe i trädgården sen tog vi oss in och parkerade oss i soffan. Jag bjöd min dotter på en tallrik glass, är det sommarlov så är det och glass hör till sommaren. Det är sen gammalt det.
Att hon uppskattade min spontana glasstallrik rådde det ingen tvekan om.
Med orden från min dotter:
-Du är världens bästa mamma åt jag nöjt av min glass ;)

En bra dag i paradiset helt enkelt.

Chilli odlingar......


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar