onsdag 17 juni 2020

Tältande....



Tre nätter i vedsvängen, för lite sömn och en familj som behöver sitt. Det har varit tuffa dagar men vi har fixat det tillsammans.
Mollie var vid havet med ett par kompisar vilket gav mej möjlighet till lite vila när hon var på roligheter.

Extra viktig blev gårdagen när vi varit ifrån varandra så mycket.
Vi hängde ihop hela dagen.
Skogspromenad med Kennet under kvällen blev fantastisk mysig och vilken sommarkväll. Det var en fröjd att strosa runt i en stor granskog bland mossa, kottar och stigar fulla med granbarr.
Vi tränade lite med Kennet. Mollie gömnde sej bakom stora träd och stenar. Kennet sprang som en lite projektil och letade upp henne. Han fick självklart en liten godisbit när han lyckats med sin uppletning.
Han fick gå i koppel en stund och sen var det frihet och bus igen.

Det var en perfekt kväll att testa det nya fina tältet. Vi satte upp det och in med liggunderlag och sovsäck. Vi hade mycket plats vilket kändes kanon.
När det var dags för sovning kröp Kennet ner i min sovsäck och där låg han till klockan fyra på morgonen. Vi vaknade båda två av en helt fågelsångskonsert. Jag tror att varje levande fågel i Jockarp spelade för oss. En fantastik morgon. Kennet somnade om vilket var skönt, några timmars sömn till skadade inte. Nästa gång jag vaknade var det av solens strålar som värmde mitt ansikte.
Vilken kanonmorgon.
Jag tror nog att det lär bli fler nätter i tältet. Vilket härligt liv :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar