måndag 1 juni 2020

Mors dag.....





Efter en slitsam och faktiskt tråkig vecka så packade vi in oss i bilen.
VI är tre i familjen nu och alla behövde sina saker för att livet skulle bli smidigt. Vi är inte van vid en hund på heltid i vårt liv så en extra tanke fick läggas innan vi satt i bilen för att ta oss några mil västerut.

Vi mötte fröken särbo på hennes jobb. Därifrån tog vi oss hem till hennes hem. Vi köpte pizza sen blev det lugnt i soffans hörn. Kennet verkade helt tillfreds med den nya platsen vilket var väldigt skönt.
Jag var ute med honom ett par gånger på natten sen tog dag personalen över.
Jag fick order av min dotter att inte gå upp från sängen. Det passade mej som handen i handsken det för jag var väldigt trött.
Jag hörde hur det donades i köket och doften av pannkakor och nybryggt kaffe var slående.
Kaffe på sängen, tomtebloss, målade teckningar och choklad. Vilken start på morsdag. Fantastiskt. 

Den fortsatte minst lika fint.
Vi var iväg tidigt och körde mot havet. Mollie valde platsen och den var fin. Västkusten är verkligen fin, vid fint väder i alla fall och det bjöds det verkligen på denna morsdag.
Vi chillade på klipporna en stund sen for vi vidare.
Mot Öckerö och Hönö. Där köpte vi färska räkor, kräftor, räksallad, en paket med köttbullar och lite annat smått och gott.
Vi parkerade oss sen på en liten ö. Där åt vi gott och bara njöt av livet. Första doppet utanför kallbadssäsongen avklardes av oss alla. Kennet med ;)



Hem till lägenheten och jag var tvunget att vila en stund innan hemfärd. Jag har sovit extremt lite den sista tiden och jag ville inte att det skulle påverka min körning säkerhetsmässigt när vi skulle hem mot byn.
Jag la mej i en mjuk skön kärleksfull famn. Att känna hennes hjärtslag mot min kind gjorde mej så tillfredsställd och lugn. Vi somnade totalt utslagna båda två och 45 minuter senare vaknade vi i samma position, så underbart skön. Jag fylldes av en känsla, känslan av att jag alltid ville ha det så.

Mollie, jag och Kennet vände hemåt och att det varit en tuff dag för Kennet märktes tydligt. Han sov som en gris hela vägen hem.
Inom mormor en runda för att ge en gåva som Mollie själv gjort i slöjden, hon är väldigt omtänksam min dotter.
I sängen var vi inte förrän halv elva och då vi nere för räkning omgående.

En helt fantastiskt härlig dag var till ända. En bättre morsdag kunde jag inte ens drömma om. Jag var så uppvaktad och jag kände mej så älskad.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar