söndag 26 maj 2013

Brolopp.....

Är det ditåt?


Samtal från kommunen en lördagsförmiddag. Det gällde barnomsorgen för myset under söndagen. En sjukskriven fröken och allt rämnar. Mollie får bli hemma med mormor under dagen. Det kändes säkrast på något vis. Kanske att det gått att lösa, att någon Mollie kände skulle kommit till undsättning, men risken fanns att det skulle bli någon fröken hon aldrig träffat. Den risken tar vi inte.
Mormor är helt underbar, först sover hon hos myset och sen får hon även ta buset under dagen, vidare blir det två nätter till som dom ska kampera ihop. Det blir tuffa dagar för mej och mormor, men det blir det bästa för myset. Och ja, det är faktiskt det viktigaste.


Kusintriss :)


Under gårdagsförmiddagen tog vi det lugnt, vi hängde med fåren och kelade med katten, jag pysslade med den värsta tänkbara hushållssysslan, men det måste göras. Lakansbyte i sängen. Varje gång jag gör den sysslan så tänker jag att jag snart måste se till att dela livet med någon vuxen så att vi kan göra den sysslan tillsammans. Det är något psykiskt över det hela, för så besvärligt är det ju inte egentligen.

Löplopp över Sölvesborgsbron stod på eftermiddagens agenda. Hela gänget från Jockarp medverkade. Vi som sprang var jag, Mollie och hennes två kusiner. Dom andra sprang väl lite dom med för dom följde med barnen över bron. Själv sprang jag milen, det gick ganska bra trots att det var en varvbana, men det var väldigt varm. Vi hade alltså väldig tur med vädret när invigningen skedde. Kul.
Med det fina vädret så kom också alla människor, det var mycket folk som var på plats  och hejade på alla löparna, vilket är superkul. Kanske att det kan bli en fortsättning på detta trevliga inslag i vår fina stad.
Invigningsfesten fortsatte sen under kvällen och natten men då valde jag att hänga på bruket i stället. Det var en bra natt, med lättsamma samtal och många skratt.

Hela löpargänget Heja Jockarp :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar