fredag 3 maj 2013

Det kallas vardag....

Mattorna ska tvättas :)

Och cyklen :)



Lättlevt, ja jag finner inte några andra ord.
Det slår mej ibland att jag har världens bästa liv, i går slog det mej med full kraft. Jag var så full av liv så det bubblade ur mej.
Anledningen, tja de behövs egentligen ingen speciell, vissa dagar är bara så bra.
Myset samlad ihop alla sina böcker och in och bytte dom på bibblan till lite nya friska godbitar.
Hem och sanering av bilen, utvändigt men även invändigt, vilken del som var värst har jag lite svårt att avgöra, men de ljusa skinnet på sätena är faktiskt så ljust som det var för cirka 2000 mil sedan när jag hämtade ut den. Nybilskänslan är total.
Min lilla ängel som har lite problem med rädsla över högtryckstvätten har nu kommit över den rädslan ganska bra. Smart mamman lät henne låna spann och svamp och hon tvättade glatt sin lilla trehjuling. Skummet var ju tvunget att spolas bort och då fick högtrycken blåsa på. Hon fann sej i det men höll sej lite på avstånd. Men det går bättre och bättre, vilket är toppen.

Äntligen dags :)

Full koncentration :)


Vi packade bilen med diverse bra att ha grejer för resan och jag satte in en ny fin dvd-spelare. När jag höll på med det kom myset, hon hoppade upp i sätet och skulle kolla på film. Jag lät henne hållas och drog fram en brassestol och satte mej i söderläge, vilket för dagen var gudomligt ljuvligt. Solen bara vräkte ner på mej och jag blev en aning svedd i nyllet.

Grillat är godast :)

Finns det någon godare mat än en grillad korv med bröd, nja jag funderade över det när jag stod vid grillen och vände korvarna. Troligtvis inte var slutsatsen jag kom fram till. När jag stod i mina tankar om korv sprang mitt lilla mys naken i trädgården, gräsmattan var nyklippt för dagen och det doftade underbart.
Visst låter väl denna dag som något svårslaget.
De enda jag kunde komma på som skulle kunna slå detta var att ligga under det blommande körsbärsträdet med en ljuvlig dam i min famn. Men vem vet. Trädet blommar inte, så än finns det tid :)

Nakenpis som myset säger :)
Nu väntar nya äventyr.
Föresten, sa jag att jag har en dejt inbokad? ;)

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Date?
    Vem är den lyckliga.
    Är jag för sent ute?
    En ny chans?

    Kram SS

    SvaraRadera
  2. Hej SS
    Dejten är hemlig ;)

    Jag har lite svårt att placera dej på bara SS, men återkom gärna i annat forum, eller tele ;)

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera