torsdag 23 maj 2013

Heltid....

Fårmatshämtning :)


Just nu känner jag att jag har lite risigt med tid. Jag jobbar nu heltid tre veckor framåt, herregud ;)
Jag har ett mys som kräver sitt, jag har en bok på sista smörjelsen och jag har mej själv att ta hand om.
Uppstigning kvart i fem, smygande gick jag upp för att inte väcka myset. Mormor kom och avlöste mej så jag kunde börja mitt skift samma tid som min kompisar. Mollie sov glädjande nog vidare och åkte med mormor till skalbaggen vid åtta snåret.
Jobbet gick bra och efter skiftet var det dags för möte ett par timmar.
Arbetsmiljögruppen (AMG) hade möte, ett mycket viktigt och mycket intressant sådant. Platschefen var på plats, vilket visar på en tydlighet om att det är ett viktigt jobb vi gör, arbetsmiljöjobbet.

Jag fick mycket rara ord till mej i går, både vad det gäller mitt engagemang i olika saker och att min fina tröja klädde mej. Det är så lite som behövs för att glädja andra, jag blev glad. Tack.

Hämtning av mys, hon hoppade upp i min famn och pratade om dagen, hon hade ätit mellis, de är kul.
Vi åkte sen hem och började plantera lite blommor.
Jag konstaterade att jag har blivit väldigt gammal. Valet på årets blommor föll på Pelargoner och Tagetes, herregud igen. Detta är ju värsta panschis blommorna. Jag tänker, att dom är hållbara om det stämmer vet jag inte, men jag inbillar mej att så är fallet.

Vi grillade korv och lyssnade på fårens bräkande, jag var inne i hagen och jag konstaterade att "mormor" inte stångades, hon riste bara lite på huvudet, det kan visserligen vara skadligt om det träffar fel. Hornen alltså.

Mysets kusin hade lite kvällshäng med oss och tjejerna målade glatt tillsammans i målaboken. Dom lekte med kulor och körde traktor. En mycket fin afton alltså.

Hmm, vad är det i väskan Mollie?


Jag var något seg i bollen när det var nattning av mys, men än var inte dagen slut för mej. Bokläsning, jag kommer nog få separationsångest när den är klar. Vad ska jag göra sen tro?
Tips mottages ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar