onsdag 15 maj 2013

Föreläsare....


De finns ju vissa snutar jag gillar mer än andra :)




Mer än att sura över uteblivna dejter har jag gjort även om det nu upptagit en hel del tid. Jag har funderar över vad som möjligen kan ligga bakom att det blir som det bli och allt som oftast då inte blir som jag tror/tänkt och vill.
Många säger till mej.
- Eh skit i dom brudarna, dom är inte värda dej, det är deras förlust.
Ja så vill jag se på det, men jag är ändå inte tillfreds, det är även min förlust kan jag tycka.

Jag har i alla fall slagit ett nytt rekord med min löpavän, vi drog ut på en långtur, den slutade på nästan 2,5 mil innehållande mördabacken, vi körde en hive five sen drog vi uppför. Jag kan ju berätta att det var väldigt tyst oss emellan under just uppförslutslöpningen ;)
Jag var så trött och frusen efter rundan, det var knappt jag orkade ställa mej i duschen, men som den lilla saltsten jag kände mej så var jag så illa tvungen, hela kroppen låg i ett saltlak efter svettningen.
Det sved som eld när saltet från min kropp nådde mina fotsulor och dom blåsor och sår som uppkommit under rundan. Gaaa, salt i öppna sår är inte att rekommendera.
Men känslan i kroppen efter en sån långtur går inte att beskriva i ord, den måste helt klart upplevas.

Vad som mer måste upplevas och där jag känner att jag har visst problem med att förklara i ord hur själva upplevelsen var, det var när jag åkte till en skola och pratade med ungdomarna om kärlek-homosexuell kärlek då i första hand.
Ungdomarna uppförde sej bra mot mej även om dom inte ställde så många frågor så tycker jag att det gick bra. Jag fastnade vid ett par tillfällen när jag blev avbruten med just frågor. Jag tuggade lite och hittade sen tillslut den tråd jag försökte följa.
Jag fick bra feedback av lärare vad jag skulle tänka på till nästa gång och det är guld värt, en lärare jobbar ju med det som jag nu gjorde, dom står och prata dagarna i ända så nog måste dom veta vad dom pratar om ;)
Det roliga var att efter jag haft första klassen så kom det fram en kille till mej och sa.
- Jag vill bara säga att jag tyckte att det du gjorde, gjorde du bra, att det verkade som du gjort detta mycket innan.
Jag svarade att jag blev glad över hans ord och att det var roligt att höra och även det att det var min första gång ;)
Ungdomar fick min mailadress och det ska bli spännande och se om det är nån mer som hör av sej när allt sjunkit in. Jag hoppas det.
Jag blev bjuden på middag i skolbespisningen och fatta vilken lycka det var när jag såg att det var min favvorätt sen jag gick i skolan.
Lyckan var total. Rätten var sprödbakad torsk och remouladsås. Mmm smarrigt värre.
Det var en bra och lärorik dag i skolan som jag är tacksam över att jag fick chansen till att medverka i.

Efter våra långrunder känner jag ett enormt sug, jag kan äta vad som helst och gör så också. Lagad mat tre fyra gånger dagen efter är ingen konstigt, det måste helt enkelt vara så att hela bränslesystemet är uttömt. Go känsla.
Myset och jag kokte korv till kvällsmat, jag klapp fyra och hon en.

Jag har även hunnit pillat lite med slutet med boken på kvällstid, det går framåt minsann. Och snart är det dags för ytterligare ett par timmars jobb ihop med min mentor. Roligt.

Bär dags :)
Nu ska vi till sjöss ;)

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Måste bara säga att jag tycker du är toppen, em mamma som kallar sin dotter för "myset"värkar vara en varm person.Allt för många tar sina barn för givna, men de är en gåva som måste vårdas ömt.Ta det lugnt på dejt fronten kärleken kommer idiom tid.du hittar säkert hon med stort H när du minst anar det. En kvinna som älskar dig o vill vara med dig resten av livet.Jag tycker om dina värderingar om livet.,och vill bara säga att du är skit snygg o sexig.KRAM o Puss,Lycka till från M

    SvaraRadera
  2. Hej M
    Tack snälla du för all vänlighet, du anar inte hur mycket rader som dessa kan göra för modet hos en ensamstående mamma. Tack

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera