lördag 25 maj 2013

Cykeltur....



Vackrare utfart får man leta efter :)



Morgonmys i sängen, vi låg och pratade om vad vi skulle göra under dagen. Det är en sån härlig känsla att bara ligga där och småprata med en person som är så liten men ändå så vass i huvudet. I bland tror jag att myset är mindre vetande bara för att hon är liten, det är hon inte. Hon pratar om saker vi gjort, hon prata minnen trots att hon då bara är 2 1/2 år.
Legoland är ett fint minne som myset bär med sej för det pratar hon fortfarande ofta om. Vilket liv egentligen va?

Ponnytämjaren var hos oss under förmiddagen och återigen gick det bra. Nu kör vi en dust på tisdag sen ska unga fröken ponny lämna Månsagården. Vi kommer i stället att få hit en äldre dam som avslutat en god karriär. Panschishäng i Jockarp blir det för hennes del.


Hopp upp på järnhästen och mot stan vi trampade. Myset satt bakom och pratade och småsjöng. Vi hade siktet inställt på lekparken vid järnvägstationen.
Vi gungade en stund sen kom våra vänner vilket var trevligt, spontant sådär, det gillas skarpt.
En vända till glassbåten och det åts en kula regnbågsglass, vad annars liksom?
På cykeln igen och hem mot byn. Myset somnade halvvägs hem. Ställningen såg allt annat än skön ut. Men hon sov som en stock.
Jag lyckades med konststycket att ta henne från cykelsadeln och in i sängen utan att hon vaknade, så trött var hon.
En mil blev turen och när jag var hemma funderade jag över om det var så klokt egentligen, det är nämligen dags för brolopp idag, en mil i löparskorna för mej och 700 meter för myset.



Under kvällen kalasades det rejält, min bror fyller år idag så vi firade honom under gårdagen. Mängder med mat skyfflades in i mysets mun, hon verkade vara helt utsvulten. En tårta intogs sen vilket storkusinen stod som bagare till. Gullig present till sin far.
Studsande på mattan så klart. besattheten är stor vad det gäller den biten.

Mys, mys, mys.



Hon var svårnattad när vi kom hem, uppe i varv helt enkelt, en timmes dödspeladen av mej i sängen sen slutligen slog hon igen sina små ögon och somnade. Bokläsning för min del gällde.
Bra dag!

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar