fredag 24 maj 2013

Sängkamrat....



De går troll i nästan allt vissa dagar, gårdagen var en trolldag.
Det krabbade hela tiden på jobbet och svetten öste av mej, jag måste byta till sommarstrassen snart. Vi flinade åt alla bekymmer, vad skulle vi annars göra. Man är lagom go i boet när man varit uppe sen kvart i fem, det är lätt att börja fnittra då.

Jag fick ett mycket intressant mail från en tjej som arbetade på medborgaskolan i Kristianstad, en förfrågan om jag kunde tänka mej att föreläsa i ämnet som varit en del av mitt liv ett tag. Även en förfrågan om jag ville vara med på bokfestivalen som går av stapeln till hösten i samma stad.
Om jag fattat det rätt så bjuds det in ett antal författare och dessa berättar då om sina böcker, tankar och funderingar. Detta såg jag givetvis som mycket spännande och utmanande.
Jag har nu ett möte bokat i ärendet till nästa vecka då hoppas jag få lite mer skinn på benen.
Vidare fick jag ett mail från en journalist som ville skriva om mej och myset, just nu ser jag det som en reklamkampanj för min kommande bok, såklart att jag ska utnyttja och använda mina kontaktet, nya som gamla :)
Jag gillar när jag ser ringarna på vattnet. Vad väntar mej bakom nästa krök, ja, vilket möte väntar mej.

Läraren till eleverna som jag var och pratade om kärlek med kom inom med en fin present, på kortet stod det.
Tack för att du ställde upp och spred kärlek, glädje och förståelse hälsning från elever och lärare. Så gulligt gjort, jag blev väldigt rörd, det betyder mycket för mej.
Jag passade då givetvis på och prata lite om hur det hela uppfattades av både lärare och elever. Överlag var alla nöjda och frågorna efter jag varit där var om jag hade klänning på mej när jag gifte mej, hihi så söta dom är.

Bästa tant N med barn kom och vi körde all in på altanhänget. Det var en helt fantastisk kväll. Mollie hängde med dom stora grabbarna och hon styrde och ställde med dom. Minst bestämmer visst :)

Hon var trött lilla fröken så det blev en knäckemacka och sen bums i säng. På tal om säng så har jag i natt delat min stora mysiga goa säng med ett mys, en häst, tre ryskadockor, en bok en barbapapa och en katt. Hög mysfaktor på de :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar