söndag 12 maj 2013

Hajen ;)

Runt, runt, runt :)


Myset hämtades hem från dagis vid ett och vi hade planen klar för dagen. Marknaden i Olofström stod på agendan. Jag, Mollie en vän och hennes tjej lastade in oss i bilen och for iväg. Inträde på en krona till Lions vilket är helt okej, pengarna används till bra saker, till att hjälpa, det gillar jag.
Min lilla dotter har snöat in helt på karuseller så ett par varv fick det bli. Kostnaderna var otrevliga och även personalen får minus på trevligt bemötande konto. Surgubbe.

Langos oskulden togs för året, jag blev något besviken, smakade det inte godare förr? något saknades, men vad. Jag åt i allfall en och en halv, man får ju ställa upp för sina vänner som inte orkar ;)
Mollie hon åt Pommes frites för glatta livet. Hon får det bara när vi är på resande fot så hon blir som en unge på julafton. Förväntansfull och sedan glad.
Nya fräsiga sockar investerades och ja, även där undrar jag om det inte var bättre förr. Nu var priset 100 kronor för 8 stycken par. Förr fick man 10-12 för en hundring. Inflation?
Ballong köptes på order av mini lilla chef, en stor haj föll valet på. Jag försökte få henne att välja en söt prinsessa eller svampbob, men nepp det föll inte myset i smaken alls det.

Högt högt :)

Vi köpte gräddbullar och lastade sen bilen för hemfärd. Stora bilar är bra bilar och i detta läget var det kanon, två barnvagnar, tre lådor gräddbullar, två jätteballoner och sen vi fyra personer fyllde upp hela kärran.
Kaffe och mys i soffan och barnen busade med sina ballonger. Helt klart värt 70 spänn för att se den glädjen.
Kvällen bestod av förberedelse för träffen jag ska ha med högstadie eleverna nästa vecka. Jag kände väl att det kanske inte var det bästa utgångsläget med för tok för lite sömn men jag ville ändå börja lite.
Det är klurigt att vet hur man ska lägga upp det, vilken nivå dessa blivande goda medborgare ligger på och vilken nivå jag ligger på.
Jag hoppas bli lite mer på det klara efter förmiddagens möte jag ska ha med läraren till dessa elever. Utmanande och spännande.


Hajpromenad :)


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. hej. jag har funderat på om du aldrig tränar någon styrketräning? fullt upp med löpning eller? Förövrigt har jag haft en likadan haj, jag döpte min till Per.
    mvh sanna

    SvaraRadera
  2. Hej Sanna.
    Jag har en tendens att "Snöa" in på saker och just nu är det löpning, men det förändras säkert ;)

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera