måndag 27 maj 2013

Mors dag....



När jag vaknade upp efter ett par timmars sömn var det tomt i huset, på bordet stod en bukett syrener till mor ;)
Mollie och mormor hade varit i farten och plockat dessa väldoftande och ljuvliga blommor, tack

Myset sprang ju hem ett par glassbiljetter på broloppet och dom skulle givetvis utnyttjas. I ett härligt friskt ösregn begav vi oss in till stan. Jag var lite seg i bollen efter nattarbetet så frisk luft och regn gjorde susen, jag vaknade till liv.
Vi köpte glass och satte oss sen och mös i bilen med våra godsaker. En tur vid bron, det såg avslaget ut, jag undrar just hur många det var som låg hemma och slickade såren efter nattens festligheter, det ska tydligen gått vilt till.

tjohooooo :)


Morsdag ja, det ska ju firas. Med tanke på att bruket kräver min fulla uppmärksamhet under helgen så blir det tufft med det sociala, 12 timmars pass kostar liksom på socialkontot. Helst vill man bara ligga hemma under en filt och mysa. Men näpp det är ju inte alltid man får som man vill.
Restaurangbesök skulle genomföras, ett mycket trevligt sådant blev det med hela gänget. Efter den goda maten gick vi ut och gungade lite på den närliggande lekplatsen, Mollie tjöt av lycka när jag gungade henne så högt det gick och regnets droppa blötte ner hela henne.

Jag fick ett mess under gårdagen som gjorde mej väldigt glad, det var från en kvinna som själv är mor. Hon skrev att hon varje år på morsdag tänker på mej, att jag är den starkaste mamman hon vet. Ord är överflödiga om vad det betyder för mej att höra sånt.

Jag åkte till jobbet och myset åkte med dom andra hem. Hon verkar haft en fin kväll, min blev ganska bra den med.
Jag och min tjänstdelar hade en liten sittning mitt i natten och gjorde schemat för resten av året. Det ser bra ut 40 nya pass las på min lista, det låter väl ganska lagom det 40 pass på 6 månader, det är min kopp of te det :) Nu vet jag att det inte slutar riktigt så. Några helgnätter extra kommer det med all sannolikhet att bli.
Vi rök sen på ett haveri som gjorde att vi fick lägga vissa dela av produktionen och skitjobb följde.
Men som vanligt hölls humöret upp.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar