söndag 16 juni 2013

Göteborg var det jag...

Nu drar vi ;)

Det sägs att västkusten är en regnig del av vårt land och nog utlovades det regn alltid. Det skulle regna länge, ofta och mycket under vår vistelse. Men av det såg vi glädjande nog inget av.
Som det så check heter, vi hade i alla fall tur med vädret. Det var minsann inte bara vädret som var trevligt. Hela Göteborg var trevligt. Plånboken luftades och det shoppades. Myset fick nya fin färger och lite pärlor som hon kan göra halsband av. Mamman köpte ursnygga brallor, hon kunde helt enkelt inte låta bli ;)
Vi hängde i slottsskogen, det var ett trevligt inslag och lite lugnare än mitt i smeten. Skönt och roligt för dom något småtrötta barnen.
Det är minsann jobbigt att bo på hotell, men lite lyxigt så där mitt i veckan. Kidsen höll på att röja sönder hotellrummet likt dom coola snubbarna i hårdrocksbanden. Sängen hoppades det i så fjädrarna höll på att flyga ut, kramdjuren kastades och det tjoades och stimmades, det var konstigt att klagomålen inte ramlade in på rum 138 :)
Under tiden jag njöt av livet i Göteborg fick jag information om att min bok nått boktryckeriet. Helsjuk känsla. Nu kan jag inte ändra något, den sista punkten är satt. Hua, jag är lite skraj....

Litet mys...

När barnen lagt sej för kvällen satte sej mammorna med en godispåse och tittade på teve. För mej som sällan tittat på teve blev det ett mysigt och annorlunda slut på dagen. Jag kom fram till att jag uppskattar att titta på teve ihop med andra.


Lite mys innan sänggång...

Givetvis var vi ju på Liseberg det är ju lika självklart på nått vis som att alla turister som kommer till Sölvesborg även tar en sväng ut till Jockarp och tittar på allt undervackert som finns där :) Undervackert är ett ord som mitt lilla mys har lagt till i mitt ordförråd, jag gillar det.
Vi åkte karusell åt popcorn, glass, korv, pannkakor. Ja matintaget har inte varit sparsamt på något sätt under vår tripp.
Vi åkte i sagolandet och jag som trodde att det var "kärlekstunneln". Herregud jag är ju så pinsam ibland, hehe. Mysigt var det i alla fall.
Små trevliga båtar åktes det i och i kaninlandet spejades det efter kaniner.
Barnen var upp och ner. Mest upp som väl var, men ett par utbrott av de bägge fröknarna blev det och i dessa lägen är det guld värt att vara två vuxna som har koll och som faktiskt har förståelse för att det som sker det sker. Med sammarbete lyckades vi vända det tjuriga till glädje och lycka.

Vad det gäller lycka så må jag bli väldigt lycklig framöver, det var nämligen så att en fågel sket på mej i Göteborg och jag hann inte mer än hem förrän jag blev träffad ännu en gång. Det sägs ju att det betyder tur att få fågelskit på sej. Hoppas att det stämmer.

Att man alltid ska behöva styra med säkerheten. Bälte på. 
Sådär ja, kirrat och klart :)
Skepp o skoj :)

Ännu en helt förträfflig och rolig utflykt i solens tecken, tack alla inblandade ;)

Detta måste vara det roligaste jobbet som finns :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar