måndag 24 juni 2013

Vilodag eller nåt...


Lite mys :)


En söndag i lågt tempo stod på önskelistan och vad händer?
Myset sover länge, uppstigning sker inte förrän 08.30. Vissa dagar är just nu väldigt behagliga. Inga planer, inga måsten och inga krav. Är det inte helt underbart liksom.
Förmiddagen gick i slow motion och det var minsann precis lagom det. Jag gjorde ingenting hur man nu kan göra det.
Mollie kollade lite på teve sen lekte hon lite med leran, inga super aktiviteter från henne sida heller alltså. Eller jo förresten när man letar efter saker så blir det lätt lite oreda på allt annat och så var det i mysets fall. Hon letade efter sin lilla kavel och fann den in någonstans. Jag hittade den inte heller men det var jag som fick städa upp efter den lilla tromben Vilhelmsson.


Städa va de jag ;)
När dagens första strålar vräkte ner blev det hett och som den stekare jag är så blev det altanhäng. Det är helt klart bland det bästa jag vet, att bara sitta och filosofera, snurra på alla saker som egentligen inte behöver snurras på, bara för att man kan liksom. Tankar om framtiden fyller mitt sinne mer och mer just nu och jag gillar det. Dåtiden tar mindre och mindre plats i mitt liv. Jag har ett nytt liv nu.



Lättlevt ;)


Våra vänner kom på besök och det är alltid skoj. Tjejerna matade "Mormor och Morfar" med omogna körsbär, dom jobbade som ett team den ena plockade ner bären från trädet och den andra sprang som en toking till staketet och kastade in bären. Får äter tydligen allt, häromdagen åt dom klementiner.Tjejerna åt som vanligt glass, det är ett måste på sommaren, eller som Mollie säger.
-Det är sommarväder nu ;)


Små sommartjejer ;)

Idag har jag mycket på spisen och Mollie hänger redan med sina kusiner. Fullt ös alltså.

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Men GUDARS SKYMNING, så snygg du är tös!

    Kram,
    Karin

    SvaraRadera
  2. Haha vad roligt Karin att du skriver just dom orden, dom brukar en person i min närhet använda ;)
    Tack för raderna.

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera