onsdag 5 juni 2013

Ready or not here i come....



Gårdagen flöt på fint. Jag Myset och mormor drog till Kristianstad på morgonen, vi började på lekplatsen till mysets stora glädje.
Jag skulle kolla på ett par nya solbrillor som är polaroida. Fint ska det va minsann ;)
Jag gick till glojärnsaffären och Mollie och mormor drog till cafét.
Efter lite diskussioner om glasögonen och kostnaderna om dom så gick jag därifrån tomhänt. Brukets rekvisition gällde förvisso där men dom var inte på det klara med hur mycket dom fick kosta. Så med löfte om återkoppling lommade jag mot cafét jag med. Myset hade ätit en kaka och var nöjd, så ut därifrån och vidare mot butiken polarn och pyret.
Mollie hoppade in och sa att hon skulle köpa kläder, jag ville att hon skulle bli lite sommarfin och föreslog klänningar. Nepp det skulle hon inte ha. Inte just då i alla fall.
Hon lekte lite med leksakerna medans jag styrde upp lite presenter till några små nytillskott här på vår jord.
Huxflux skulle myset Vilhelmsson ha en klänning.
Ut ur affären gick vi med, en klänning, en kjol ett par tröjor och några nya paket sockar. Prislappen var inte så barmhärtig men mormor tog den utan vidare diskussion. Tack för det.




Mot skalbaggen i klädd en ny fin sommarklänning, hon somnade i bilen och sov tio minuter, men hon hoppade ändå glatt ur bilen när vi kom fram. Hon var god vid lämningen även igår, skönt. Jag hoppade i löparskorna och sprang hem från skalbaggen, turen slutade på 7,5 kilometer, lite lagom sådär i sommargasset.

Jobbet en sväng och med tanke på alla rockare som intagit vår lilla stad var jag ganska nöjd att jag kom i tid till bruket. Det blir förmodligen tufft i helgen, men samtidigt är det sjukt kul att så många tusen människor kommer till vår lilla del av världen.


Idag är så den stora dagen inne för flatan från Jockarp.
Jag är redo för Rosenbad, men är Rosenbad redo för mej?


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Hej M och tack ;)
    Rosenbad kändes redo för mej.
    Fortfarande ledig.

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera