tisdag 4 juni 2013

Lite pirrig...

Näsvisa fröknar ;)


Jag börjar bli lite spänd för min utfärd till huvudstaden, konstigt vore väl annars. Jag har lite dåligt med information om hur upplägget ser ut men samtidigt är jag ju väldigt säker på mej själv. Det är betydligt enklare att prata om en sak man själv upplevt och kan relatera till än något inlärt. Och jag kan ju i detta ämnet.

Vad det gäller boken så är jag nu inne på upploppet, men jag har så vansinnigt svårt att släppa den. Varje gång jag läser den hittar jag små skönhetsfel som jag vill rätta till och förbättra. Shit vilken resa jag har gjort, bokresan. Jag funderar faktiskt på att läsa de första jag skrev, då när allt bara var en salig blandning av stäver och meningar. Texten var kaos, typ ;) Där kan man ser hur mycket jobb jag faktiskt ha lagt ner på den.
Nu funderar jag på om jag ska ge den en liten läsning till eller jag ska våga kasta mej ut, ut i författarvärlden.
Ja hur som helt kommer jag vara sjukligt nervös när den börja komma ut på marknaden, hur ska den mottagas?


Myset och jag tog minsann cykeln till dagis i går. Vi lämnad byn tidigt så vi hann inom lekplatsen med en sväng, är inte det livskvalitet så säg ;)
En glass intogs mellan lekplatsen och dagiset. Det var supermysigt att sitta på en parkbänk och äta en liten glass och titta på tågen som rullade in.
Det gick sen toppen att lämna henne på skalbaggen, hon har haft en liten down period nu och inte varit jätteförtjust att bli lämnad, men det har alltså lättat igen. Skönt.

En eftermiddag på bruket väntade mej. En ny vacker pjäs kom till mitt förfogande under gårdagen. En skönhet som kommer att finnas med oss ett tag, vissa små barnsjukdommar hade hon tyvärr så hon vändes upp till verkstaden igen efter en provtur. Donnan väger cirka 80 ton och kostar i runda slängar 7-8 miljoner. Ansvarsfullt? Ja...

Kvällen blev natt, jag och min kära nästis filade på hemsidan, det är nära nu och det är så spännande och utvecklande. Jag lär mej nya saker hela tiden. Lättlevt må jag säga.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar