måndag 16 september 2013

Fel val....




Söndagsfrukost och uppvak att det var dags att rösta i kyrkovalet. Fram med röstkortet och avläsning av vilken tid som var möjligt att lägga sin röst. 09.00-10.00 var första möjligheten, den anammade jag på direkten. In i bilen och iväg. Snabbt och lätt la jag mina röster och funderade på om det var sista gången mån tro?
Resonomanget;
-Varför ska jag var med i svenska kyrkan? uppenbarligen är dom inget vidare fan av min klubb.
Dom gillar förmodligen dom sex pappen jag varje år donerar till dom i form av skatt, men mer är det är det nog inte.
Och jag funderade vidare på om det inte är så att jag även om jag inte är med i kyrkan ändå har rätt att hänga i kyrkan om jag så önskar. Visst är det väl så.

Slut funderat över det och in med alla i bilen.
Vi skulle söder ut. Kivik var målet och målet nådde vi, men innan dess blev det en tur till elgiganten med bil dvd:n, dom har varit kapput ett tag men nu när en ny tripp nalkas känns det som en mycket god idé att ha dom fitt fore.
In på giganten där dom informerade mej om att det omöjligt kunnat vara köpt i deras affär. Gaaah så förvirrad jag är, tydligen var den köpt på netonnet, en affär jag aldrig trodde att jag satt min fot i, men tydligen.
In i en affären men enligt datorn fanns det inte någon dvd på mej i deras register. Men med lite trix och fix så gick jag ut med ett par helt splirrandes nya dvd spelare. Jag kan om jag vill ;)
Grymt trevligt bemötande av personalen gör att jag nästa gång kommer att lägga mina ägg i netonnets korg.

Kivik ja, vi drog vidare och regnet öste ner men humöret var gott. Vi tog ett par avstickare och tittade på vackra hus och havet som såg isandes kallt ut. Vatten är bra vackert.
bures fick besök av oss och vi hade för avsikt att mätta våra magar. Jag valde för dagen fel på menyn och fick nöja mej med en något snål matupplevelse. Mitt sällskap däremot gjorde ett kanon val vilket hon påtalade väldigt många gånger, snäll som hon är fick jag smaka ett par bitar så att även mina smaklökar blev tillfredställda.

Musteriet blev nästa stopp och vi köpte med oss lite godsaker hem. Vidare tog vi ett stopp och snaskade i oss ett par glassar.
Lyxsöndag, precis som det ska va.

Söndagskväll och en tur med barnvagnen på berget, det börja så sakta skifta i höstens färger och i år ska jag inte missa det. Jag är vaken på ett sätt jag inte varit på många år. Jag ser nyanser, färger och formerna.

Jag är lycklig.
:-)
Jockarp.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att du nu mår så bra igen.
    Mvh "Gubben från ditt gamla jobb"

    SvaraRadera