lördag 14 september 2013

Vad hände?

Provligg ;)


Bråk innan sju på morgon är sällan kul. De skedde dock, Mollie ville absolut inte klä på sej innan dagis, ej heller spatsera ut till bilen.
Efter diverse pockande och lockande med förenade krafter i familjen gick hon ut till bilen och satte sej i sin stol. Vi lyssnade och sjöng med i Karlsson sången. Livet blev med ens mycket enklare.
Avlämningen på tusenfotingen var åter klockren, inga som helst problem med den biten alltså, men det kan förändras, jag vet.

Hem och i bingen, sovning till middag och sen blev det kaffemys på altanen i dom nya fina möblerna.
Mollie hämtades och hon var pigg och glad och jag passade på att ge feddback till fröknarna att jag såg det som ett väl fungerande ställe för myset att vara på, vilket jag är super glad över.

Hem och mer kaffe, nattjobbet genererar ofta i att mängden svart dryck slutar i väldigt hög konsumtion.
Barnen lekte fint och det i emballaget från möblerna, det lektes kök, affär, lillahus och stora hus. Endast fantasin sätter gränser och det gör den uppenbarligen inte.

Jag hoppade i springskorna och med det fick jag utantid från familjen och tid för reflektion och tankarna fick busa fritt. Jag gillar det. Ibland känns det som att jag tänker på allt under mina löprundor allt från världssvälten till vad för middag som ska serveras i borgen.
Vissa dagar när jag vill tänka så säger det stopp, inget kommer upp i huvudet som behövs tänkas på. Jag gillar dessa tillfällen lika mycket.
Under gårdagens tur flög tankar förbi om att man faktiskt förmodligen bara har ett liv och att det då ska levas.
Tankar om att människor orkar bry sej så väldigt mycket om sånt som kanske inte egentligen är viktigt för deras liv.
Att det blir ett surrogat för att deras egna liv är något trista och inrutade i rutiner, att man trampar runt i den där cirkeln och inget nytt händer. Jag har själv varit där men det var bra längesen.
När myset kom in i mitt liv så förändrades allt det. Mitt liv är väldigt lite inrutat och mycket icke rutiner finns i vårt liv. Det hinner liksom inte bli tråkigt.
Jag har däremot märkt sen vi blev en större familj att tiden går så vansinnigt fort. Jag hinner det jag ska det är inga problem men jag vill ändå ha mer tid. Vips så är klockan sju på kvällen och jag undrar vad tusan det var som hände.

Badning av fröknarna och middagsmaten slöks i en raslig fart. Det var den kvällen det :)



Mysets morgonhumör typ....
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar