torsdag 19 september 2013

Zombie....

En dag på jobbet ;)


Utbildningsdags.
Jag har Sveriges farligaste jobb. Tydligen sker det flest arbetsolyckor med truck inblandat i Sverige. Det låter ju lite ruggigt med tanke på att jag känner mej väldigt säker i 80 tonaren.
Det var en förnyelse på truckkortet vilket görs vart femte år, det börjar faktiskt bli lite uttråkat.
Det är samma tragg varje gång och häftet med frågor ser ungefär likadant ut från år till år, men det ska göras och betalt får vi ju ;)
Fyra timmars utbildning sen var det lunchdags, jag fick en dejt till lunchen vilket var väldigt trevligt, jag uppvaktade dock inte med blommor, nån ordning får det allt va.

Eftermiddagen befann jag mej på bruket, en mysig stund då vi utförde ett arbete som vi sällan gör, under uppdraget kunde vi stå och småprata om sånt som händer i livet. De var kanon med ett arbetet som både var i tyst omgivning och där man kunde sällskapa sej.


Medans jag varit i väg hela dagen hade myset varit på tusenfotingen, för att fira att dagiset fyllde fem år så anordnades det ett lopp. Loppet hade barnen döpt till Zombiloppet, anledning till det vet jag inte.
Mormor hängde med myset in och stannade kvar under loppet, det gick fint och det verkar varit uppskattat. Kul initiativ tycker löparmamman.
Sambon hämtade hem myset och dom kamperade under eftermiddagen i borgen.

När jag kom hem möttes jag av ett mys som hängde på toan, hon var pigg och glad och blev som uppdragen av att se sin mor, det var ömsesidigt.
Vi drog ut och fick lite frisk höst luft i våra lungor vilket var behövligt, myset drog en repa med fyrhjulingen och det fnittrades högt och underbart.

Totalt kaos när hela stora familjen återigen samlades. Tre barn och två vuxna, ja dom vuxna var ganska lugna men det bägge små töserna hade saknat varandra vilket märktes tydligt.
Det lät som en galoppbana i palatset. Höga tjut och skratt som blandades med små barnfötter som toksprang över parketen. Ljuvligt ;)

Och så är den nu släppt. Lars Mattias Winnerbäck har gjort det igen. En ny skiva och för tillfället har jag den endast på spotify men innan denna dagen är till ända ska den finnas i min skivsamling, det är ett som är säkert.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar