torsdag 5 september 2013

Pratglad....

Bokläsning :)



Tanken på att lasta hela bilen full med barn och åka till Öland och en stuga i några dagar väcktes. Suget är stort efter utflyter.
Men efter moget övervägande och funderingar kring att Öland är en sommarö och utbudet vad det gäller barnaktiviteter är fattigt under höst och vintermånaderna ombestämde vi oss.
Nu väntar storstads besök i stället.
Det ska bli så grymt mysigt med tre nätter utanför Jockarps gränser och en massa skojigheter i stora stan. Barnen kommer lätt att uppskatta det, det är jag övertygad om.

Vi hade besök i borgen under gårdagen. Med ny partner i huset så kommer det även in andra nya människor i våra liv, vilket är trevligt.
Besöket var i form av en mycket pratglad kvinna. Jag funderade över om det inte var så att hon faktiskt kunde prata på både in och utandning, det är en konst det.
Det pratades om heminredning, tyger, naglar och jul. Detta är ämnen som jag har penetrerat sparsamt i mitt liv.
Det var mysigt att sitta och lyssna på samtalen och givetvis flika in lite här och där med någon fråga i just ovan nämnda ämnen.

Ett åttatimmars pass på bruket som blev helt förvirrat, skiften framöver kastades om och nu ska jag jobba pass som jag egentligen skulle vara ledig på och vise versa. Ett väldigt bestyr blev det med tanke på att dagischemat också måste stämma överens med resten.
Jag fick ringa till tusenfotingen och berätta mina tanka, efter att jag virrat ett tag och ursäktat mej och den röra jag ställde till med sa den grymma personalen sa bara;
-Vi har koll på det nu så du kan släppa det.
Tack var ett bra ord som jag använde.

När jag kom hem var palatset upptänt och delar av familjen vaken, så sjukt mysigt att komma hem till någon som väntar en.
Lättlevt.

Arbetsoutfit....

Nu ska det röjas lite i palatset.

1 kommentar: