måndag 30 september 2013

Stora staden....

Mr Broccoli var med hela tiden ;)



En långhelg i storstan innehöll det mesta av det bästa.
Men innan vi anlände till Göteborg tog vi en sväng inom Ullared.
Utmaningsdags, tre barn varav två som är i åldrarna förvildade och trots ;)
Mycket gnäll och protester var upplevelsen men vi lyckades ändå på något märkligt sätt ha en trevlig stund i varuhuset. Vi mumsade i oss lite lunch sen bar det åter iväg.
Vi anlände till lägenheten vid fyra snåret och vi lagade en mycket delikat middag. Bums i säng för att orka med resten av äventyret som väntade runt hörnet.

Hopp på bussen efter frukost och visst att jag tycket det var kul att åka kommunalt, men det var inget mot vad de två damerna i treårsåldern gjorde. Det pratades och det kikades på allt som fanns att se på. Vi slutade inte där, nepp tuffingarna angrep även spårvagnsåkning. Hua vad kul :)
Alfons Åbergs hus hängde vi i en dag, det uppskattades både av stora och små. Ett mycket trevligt ställe.
Vidare blev det socialisering, husesyn och kaffe med tillhörande Nallekaka. En härlig eftermiddag då jag la mej som gäst i soffan och lyssnade på alla samtal, nagelmålning och barnskratt (och gråt)
Den var en helt ljuvlig stund. En stund då jag helt enkelt bara var.
Lyxigt.

Gissa grisen ;)

Min lilla hjältinna som gick den största delen av vår vistelse i stan, lilla fröken Vilhelmsson kan om hon vill, och hon ville.
Med tre barn och en syskonvagn så var det alltså så att någon fick använda apostlahästarna och strongt nog var det myste som stod för den bedriften.
Mamman var mycket imponerad och stolt.
Universeum var ett annat ställe som vi passade på att besöka.
Det var så mycket där som jag själv gärna skulle vilja testa, men det får bli en annan gång, barn pockar på uppmärksamhet.
Dinosurierna var mysets favorit, hon red runt som om det vore en liten fallabella. Tuffing.
På källarplan var det fri lek för vuxna och barn.
Det fanns en scen som användes flitigt av vårt sällskap. Barnen uppträdde och när det applåderades så bugades det artigt. Socker sött så klart.

Hemfärden gick i en raslig fart. Ett litet matstopp var allt som krävdes.
Väl hemma hoppade jag i mina springskor och tog en sväng på en och en halv mil uppe på berget. Det kändes lagom efter en helg i stan.
Bergsluften gör underverk.

Jihaaa....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar