onsdag 28 januari 2015

Isigt och gympa....

Dags igen.


Barnfridag på dagis och arbetsfridag på bruket, en bra kombo.
Jag började dagen med ett gott löppass på 12 km, det kändes grymt bra. Jag är i bra trim och det är jag självklart väldigt nöjd med.

Myset och jag myste en stund, vi låg och vilade på soffan en stund och hon filosoferade, det är härligt att ligga och lyssna på hennes små funderingar.
Hon tog ett bad och för dagen var det med bubblor. Vissa dagar ska det vara naturellt och andra ska det vara bubblor upp till kanten.

Vi kände ett sug efter att röra oss så isbanan var given, tyvärr var tiden med klubbor vilket vi inte visste. Det gick bra ändå men det var lite otäckt när dom sköt i sargen. Det gick bättre för Mollie denna gången, dom lär sej snabbt dom små.
Hennes kusin var med så det kan ju hjälpt till lite, hon ville impa ;)

Efter isbanan körde vi till fiket, mormor bjöd alla på fika.
Jag passade på att gå in i sportbutiken med mina skridskor och frågade om dom möjligtvis utövade slipning. Japp det gjorde dom och dom gjorde det bums, det är service det. Fem minuter senare och en liten 50 lapp fattigare gick jag ut med ett par supervassa skrillor. Dom ser jag fram emot att test nån dag.

Dags för Bamsegympa, Jag skulle "bara" köpa några bananer sen skulle jag vara med på gymnastiken. Men självklart stötte jag ihop med en bekant i affären och vi började prata, detta samtalandet drog ut på tiden så jag hann knappt upp innan gympan var slut. Myset var lika glad för det :)

Nattningen gick fort, det hade varit en aktiv dag så vi skrev några ord i alfabetsboken sen slumrade min dotter in bredvid mej pillandes i mitt hår.

Fröken flickvän ville spela spel när nattningen var avklarad,  jag var inte supersugen men jag ställde upp. Monopol blev det och jag köpte både Norrmalmstorg och Centrum och med det fick hon självklart storstryk :)



Kusiner på gång :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar