tisdag 27 januari 2015

Semlor och kramar....



Upp tidigt och väcka tuppen. Ja, jobbedagarna är långa men dom är få. Jag samåker med min bror just nu till jobbet och det är väldigt skönt att bara hoppa in i bilen och sätta sej, privatchaffis liksom.
Dagarna brukar börja lugnt med en kopp kaffe och lite samtal, detta håller inte i sej. Mötena avlöser varandra och det är livliga diskussioner.
Under gårdagens möte tog vi ett break och det bjöds på semlor, det blev några över så jag piffade till det och välte ner två stycken ;)

Jag kom i väg från jobbet i vettig tid vilket var skönt. Jag mötte ett mörkt hem och funderade över om det var någon hemma eller ej. Det var det men fröken flickvän var ur form så i soffan under ett täcke fann jag henne.
Myset var på bettet och hon hade haft kul för sej själv vilket var bra.
Vi roade oss en stund med Bamse yatzy och vi klippte snöflingor av papper.
Middagen skulle lagas och jag fick hjälp av min lilla dotter, hon dukade fram alla tillbehör och vi pratade om hennes dag på dagis. Det är så mysigt och hon börjar bli så stor.

Vi låg supertätt ihop under nattning när jag lagt i från mej monsterboken, hon pussade och kramade mej hårt. Jag älskar att vara den som hon kramar och att hon älskar att kramas. I dom lägena i livet finns det inget annat som upptar min uppmärksamhet. Jag är där med min dotter till 100% vilket är viktigt och helt underbart.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar