måndag 19 januari 2015

Till havs....

Se havet ;)


En rörlig söndag, uppstigning och en banan i magen ser drog jag iväg. 1,5 mil i ett iskallt väder och ett snorhalt underlag.
Allt kändes bra och den gångna helgen har verkligen levererat vad det gäller löpning, över sex sprungna mil, det är behövligt för psyket inför loppen som väntar.

Myset och mormor skulle på bio så fröken flickvän och jag tog tillfället i akt och åkte på vuxenäventyr.
Vi körde till lister och Getabjär. Där började vår vandring mot Engelska källan, det var en mysig tur vi stannade till och satte oss på klipporna och drack vårt kaffe, det var helt fantastiskt mysigt och behövligt att bara sitta tätt tillsammans och lyssna på när vågorna slog mot land.
Det var livskvalitet på hög nivå det.

Vi fortsatte vår tur och ny spaning efter slukhålen/Dolinerna tog fart. Vi hittade dom efter ett tag och jag lärde mej en hel del om hur inlandsisen format den natur vi har där idag. Intressant.
Vi hade med denna tur känning på hur livet kommer att te sej när barnen är större, då när vi gör saker helt för vår eget ego. Planerna snurrade i skallen på mej, det är så mycket jag har framför mej.

Paddington som var filmen som myset såg hade varit jätterolig men den hade även varit lite otäck, Tydligen hade hon börjat gråta när en hemsk tant tänkte skjuta den lilla björnen. Hem kom hon med en bubblande mun, hon berättade allt som hänt i filmen och vilka andra barn hon hade träffat i biosalongen.

Mer roligheter väntade, vi började kasta en blinkande sugproppsboll mellan oss, det gick fint ända tills fröken flickvän blandade sej i leken, det blev då strid på kniven till mysets stora glädje. Myset och jag mot fröken flickvän ;)
En riktig fight innan nattning alltså. Under nattningen gick vi genom bokstaven V och P.

Så var det de där med balansen :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar