onsdag 14 januari 2015

Kursade.....

Nagellacksmålning ;)


En rolig kursdag är till ända. Den nya behörighet vi skulle få i med klarad kurs var ett I i motorsågskörning. Det blandades hej vilt mellan teori och praktik. Praktiken gick väldigt bra men vädret var fruktansvärt. Vi stod mitt i den värsta västliga vind och regn och spån träffade om vart annat. Otrevligt är bara förnamnet.
Vi var ett glatt gäng och självklart klarade vi oss alla på kursen.

Vi har haft besök i palatset och Mollie visade sej på styva linan, det börja märkas lite attityd i den lilla fröken. Ömsom gullig ömsom chefsliknande delegeringar. Hon är bestämd.
Och så har vi ett stort problem på Månsagården. Bamse yatzyt är som bortblåst, jag har för mej att jag gömt det för att vi ska kunna göra något annat i huset än att spela detta spel. Men var gömde jag det?

Fröken flickvän och jag har nu fem olika resor inplanerade de närmaste månaderna, det är delikata problem men problem är det. Vi har flygbiljetter och hotellbokningar i stora högar här hemma. Jag gjorde ett tappert försök till att få ordning i högen med papper och biljetter. Det tog sin lilla tid vill jag lova. Pust ;)

Jag fick en förfrågan om föreläsning och självklart var jag på. Det är alltid intressant att få träffa nya människor och få sprida sin historia. Jag ser det som en bra träning att prata inför grupp, det kan ibland bli lite nervöst så ju mer man övar desto lättar blir det.

Myset har varit på dagis och hon har minsann levererat, nya sykort och teckningar. Jag antar att dom har tragglat alfabetet på dagis för nu kan hon det som ett rinnande vatten, ja, jag är stolt.

Löpningen går framåt, en tur på 12 km fick jag till efter att jag flexat ut tidigare från jobbet. Jag har ett bra tempo och jag funderar mycket över anledningen till det. Kan det vara penicillinet som gör det tro? det återstår att se det, kuren är nu avslutad.

På fredag smäller det, då ska jag försöka mej på en långtur, ett orsmoment är min taskiga mage, den har ballat ut fullständigt efter min tablettkur. Utmaningsdags alltså.


Killbesök ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar