söndag 11 januari 2015

Ohhh hattarna på sne....



Ingen av kidsen ville följa med mej i ruskvädret så efter frukost lastade jag bilen med bröte och körde till miljöstationen. Efter avlastandet vilket gick snabbt drog jag till bibblan. Det slog mej vilken fantastisk ställe det är. Att man kan låna böcker utan att behöva betala, vad är gratis i dagens Sverige liksom? Jag njöt av ensamheten och av alla bokryggar jag passerade och läste på.
Jag hittade tre intressanta till mej och ett tiotal nya till tjejerna.
När jag kom hem var det som julafton, tjejerna kastade sej över mej och min väska med böcker. Genast fick jag läsa en liten saga, det gick inte att motstå den glädjen.

En löptur på 6 km i ösregn följde sen. Det isade rejält när jag kom hem. Låren var helt illröda av kylan.
En snabb lunch sen packades badväskan. Fullt ös.
Tjejerna tyckte det var helt underbart med egen tid med mej. Vi hoppade från kanten och jag kastade ringar som dom dök ner och hämtade. Självklart skulle jag kasta i väg även dom i vattnet, hysteriska tjut följde. Cyklopen var med och dom samsades om att ha dom på sej. Bra där.
Vi bastade efter badet men med en glasdörr emellan bastu och duschrum slutade det ganska snabbt. En tjej på utsidan av glasdörren och en på insidan lockade till shower som inte lämpade sej i ett badhus.
Jag flinade åt dom och informerade om att det var dags att bege sej hem innan stormen.

Stormen hade redan levererat, studsmattan satt på lekstugetaket när vi kom hem. Hmm.
Efter middagen blev det mys och jag attackläste mina nya böcker från bibblan. Dessa handlade om fjällvandring, här ska de snöas in ;)
Tjejerna roade sej med att prova hattar, det tyckte dom var superkul. Små barn roar sej lätt minsann.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar