lördag 10 januari 2015

Smakar det så........



Vi hade en latmorgon, Mollie fick äta frukost i soffan vilket aldrig sker när alla är samlade.
Väskan packades sen drog vi till Kristianstad. In på cafe Duvander för en brunch. Folktomt och lugnt, helt i min smak för dagen.
Vidare in i mysets favvoaffär polan och pyret och ut kom hon med ännu en klänning. Ett kortstopp på torget för köp av en härlig bukett tulpaner.
Hospitalet nästa. Dags för röntgen, alla kläder av och bilder togs. Snabbt och lätt, tjugo minuter senare var jag klar. Gilla på det.

Knappt att vi hunnit hem förrän en ny kallelse till sjukan kom. Ultraljud av buken ska göras ännu en gång. Det är bra att dom kollar upp mej ordentligt, det kan jag knappast klaga på.

Jag kände mej pigg och fräsch så jag tog en lätt joggingtur i ett lite småkyligt väder. En tur på 5,5 km slutade det på, det kändes bra för att vara första turen på två veckor och diverse krämpor. Nu kan det bara bli bättre och ökningen av km kommer ske snarast.



Jag fick en del feedback om mitt inlägg i går, det var inte så mycket ordande om att det var mysets treåriga dag med att kunna gå upprätt som en homosapiens utan allt fokus handlade om dom andra styckena.
Bitterheten över att socialen ansåg att barnen mådde bra sken igenom och genomsyrade allt från fröken flickväns ex sida.
Det verkar som att dom hellre ville att socialen skulle komma fram till att barnen mått dåligt. Skrämande. Det är fokus på fel saker det är ett som är klart.

Kvällen blev en behaglig upplevelse. Tjejerna hade fredagsmys tillsammans och dom växlade att kika på paddington och Backyardigans.
Efter nattningen bokades sommaräventyret. Kiruna tur och retur är bokat. Helikopter och övernattning på fjällstationen resulterar i en saftig prislapp. Men ska Sveriges högsta berg bestigas så få det kosta.


Fredagsmys...

Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar