söndag 18 januari 2015

Stora planer....

Händerna på styret...


Vackert väder betyder uteaktiviteter. Dagen kickades igång med en behövlig tvätt av bilarna, dom sken med solen när jag var klar.
Efter det angrep jag badtunnan, den piffades till och gjordes badklar. Snart ska det plaskas i palatset. Härligt.

Fröken flickvän kom med ett förslag till en löptur, jag nappade direkt. Det var så himla mysigt att springa dom 8 km tillsammans. Vi småpratade lite och njöt av det härlig vädret. Jag var lite små öm i framsidan av låren annars fanns det inte några defekter.

Kaffe i söderläge passade utmärkt så det roade jag mej med ett antal gånger under dagen.
Myset och jag tog en cykeltur, hon börjar bli stor för sin cykel nu och jag funderar på en liten utmaning för henne. Stödhjulen av. Frågan är om hon är redo, men det lär väl märkas.

Vi strosade runt lite i trädgården och planen är att utöka den rejält. Vi har en hästhage som ligger intill vår trädgård och planen är nu att avsluta hästhagandet och i stället få en mega stor trädgård. Min plan är att vi ska kunna ha en fotbollsplan och en badmintonplan, vi ska kunna spela krocket, boule, studsa studsmatta och spela brännboll. Det låter ju helt kanon.
Det enda kruxet är att jag behöver en grävmaskin, och att det blir en väldig massa jobb, men det får lösa sej.

Myset var trött efter dagens göromål så innan klockan var sju bad hon om att få gå och lägga sej. Vi läste lite i alfabetsboken sen släcktes lampan och det var godnatt.
Jag gick fullständigt överstyr och åt upp två påsar popcorn, men har man inga värre laster får man väl vara glad ;)
Nattning av vuxna skedde redan halv tio i en nybäddad säng. Underljuvligt.

Lättlevt :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar