lördag 17 januari 2015

Semledags....



En rejäl grötfrukost sen var jag redo. Redo för en löptur, tanken var att springa en långtur och då helst runt tre mil.
En runda jag aldrig sprungit innan visade sej vara 2,8 mil, helt lagom för dagen.
Jag lät bli att kolla klockan jag sprang i de tempot jag kände mej bekväm i.
Jag träffade på en gammal släkting som jag fick en bamsekram av. Vi växlade några ord sen var jag tvungen att ursäkt mej så att jag inte skulle bli för kall.
Allt kändes bra och tiden visade sej vara helt ok när jag väl var hemma på gården igen. Jag var sliten en stund men det släppte förvånansvärt fort, vilket tyder på god form.
Det märkliga var att redan på kvällen längtade jag efter att få ge mej ut på en tur igen :)
Jag fick ett meddelande från en kille som var sugen på att testa mördabacken med mej, det är så himla roligt att få sällskap och att andra människor vill testa mina underljuvliga rundor. Vi får se framöver om vi får till en tur.

Myset skulle på återbesök på bvc på grund av sin dåliga hörsel. Denna gången hörde hon som en hök och hörselgångarna såg utmärkta ut. Det var skönt att få det kontrollerat, nu vet vi att hon bara ignorerar oss emellanåt.
Efter kontrollen körde vi ner till lokaltidningskontoret, dom ville ha en bild på mej för den kommande skrivningen i tidningen. Jag läste artikeln och jag var nöjd. Efter bilden gick vidare till cafét två semlor och en baguette beställdes. Myset åt locket på semlan och jag fick resten, bra deal.


Kusinmys ;)



Mina vandringskängor kom med posten och självklart skulle dom testas. Dom var inte supersköna men jag tror att vi behöver lite tid ihop.
Vi gick upp till kusinerna en vända. Myset myste och jag och storkusinen pratade om Hitler och Stalin, dessa något otrevliga herrar är viktiga att prata om. Hitler hade dom pratat om i skolan men tydligen är det många som inte skänker herr Stalin så mycket tid i skolan nu för tiden. Ryssen var minst lika otrevlig som tysken.

Myset avslutade kvällen med en målarkurs med sin kusin.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar