fredag 2 december 2011

Romantik....

Romantiskt :)


Jag ha ju haft den stora äran i att träffa en liten rar blondin som förgyller en del av min tid, nu var tanken att vi skulle till att ha en ny dejt igår, men liten klenis hade fått febran och låg nerbäddad. Trist.
Vi har iallafall haft en del mycket givande samtal när vi drabbat samman. En dag när vi hängde i soffan så sa jag att det var helt sjukt de här med att jag varit gift.
Näe säger fröken blondin då, de är inte sjukt att du varit gift, det sjuka är att du är skild, hihi och med närmare eftertanke så stämmer det ju, jag har iallafall funderat och skrattat åt de ganska mycket på sistone och det är ju skönt att man äntligen kan skratta åt eländet.

En sak slog mej och det var det här med romantik, jag har ansett mej själv vara sjuk och helt obotlig vad det gäller detta, jag är en vansinnig romantiker. Men se vad är då problemet?
Jo jag har kommit på det att det är mycket lättare att vara romantisk när man kilar stadigt. Och visst det är väl bra men samtidigt ska man kunna få någon i håven vill de ju till lite romantik.
Jag har visserligen skickat blommor och mess till damer som intresserar mej, men sen blir det stopp, brist på idéer eller börjar man helt enkelt bli lat?

Jag som älska spontana saker vilket jag också visade min ex fru, det var allt från att bjuda ut på middag till att köpa en vedeldad badtunna för att fira någon månadsdag, till att beställa någon trevlig resa eller köpa en ask choklad ett fång blommor eller några trevliga klädersplagg, en bio tittning till konsertbiljetter, en överrasknings middag på nån lite ö i skärgården, en lapp på matlådan om att jag älskade henne, ja det fanns ingen stopp på mej.
Hur kan de då ha blivit så svårt, tungt och allt detta övervägandet för och emot.
Kan det bero på att man är något mer låst nu när man har ett lite mys att tänka på? Hum jag vet inte.
Men jag gillar ju min spontana sida och jag älskar min romantiska sida, fråga är bara hur ska jag komma dit igen, krävs det ett förhållande för att jag ska kunna visa upp hela mitt romantiska register?
Hur gör andra ensamma mammor tro....De önskas iallafall lite romantik i mitt liv just nu.

Så här ser min gräsmatta alltid ut ;)

Istället för trevligt blondinhäng så bar de upp på berget för en milslång promenad med alla kamphundarna, efter det angreps vedhögen, min plan var ju att litet mys skulle sova gott där i vagnen så jag kunde köra ostört, myset ville annat, hon låg och fnittrade, skrattade och småpratade hela tiden, ja hon var på ett grymt prathumör i går vilket jag såg som lite skumt med tanke på att hon rykt på en förkylning, jag skulle tro att de var någon av de fyrtio personer som var här i söndags som bar på en liten basilusk som dom delat med sej av. Tack för den.

Min lilla rödnäsa ;)

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Kan ha varit jag som smittade snuttan...det var inte meningen iaf...fast jag försökte att inte vara så nära..så mycket. Fast du kan se det från den ljusa sidan nu har hon fått mera immunförsvar igen :) kram

    SvaraRadera