måndag 10 september 2012

App problem och hästar....





Seg som gummi klev jag upp ur sängen, halsen var småhes efter alla samtal i den höga musiken, men det var det värt.
Frukostintag och sen begav vi oss tillbaka till brottsplatsen "Längan" jag skulle hämta hem diverse tillhörigheter så som vattenkokare och brandsprutor, japp jag är ju inte skyddsombud för inte liksom.

Jag skulle sen angripa en ny runda på berget, jag visste att den var lång men inte hur lång och det vet jag inte nu heller vilket gör mej tokig.
För dagen hade jag The Pinks i lurarna, hihi ja ni fattar va? Tillbaka till 10 års ålder, då man önskade att man hette Helena och att de var just om mej som grabbarna sjöng om i låten, Helena och jag. Ja herregud säger jag bara. Men jag måste slå ett slag för musiken, den var springvänlig, lite klämkäck sådär :)
Jag var ute i en och en halv timme, jag sprang fel och kom ner till skjutbanan och vidare över till andra sidan berget till Ynde, upp på berget igen och hemåt.
Telefonen ringde tre gånger under denna tid och det är sällsynt.
Men någonstans där bland samtalen jag parkerade så ballade själva appen ur.
Alltså har jag ingen aning om ifall jag ligger i ett bra läge, rundan den är minst 14-16 km men de kan vara längre. Jag blir galen, *morr*.
Nu måste jag ta rundan ännu en gång bara för att se hur långt de var, jag är inte de minsta sugen på det med tanke på att backarna endast verkade gå uppför på rundan, nja jag skulle ju faktiskt kunna springa den från andra hållet med, men det känns inte riktigt okej.


Hjälm?


Vi tog en eftermiddagssväng upp till kusinernas palats, de gungades hoppades på studsmattan och sen skulle hästen borstas och ridas en sväng.
De var längesen Mollie red nu, men takterna satt kvar ;) tungan rätt i mun och sen iväg.
Vad det gäller själva borstandet så har hon lite att jobba på, hon använde två borstar samtidigt och saknade helt vett om hur man ska bete sej i närheten av dessa djur.
Hon gick bakom hästen som om inget ont kunde hända henne, hon borstade benen ända ner till hovarna, svansen skulle de pillas med, ja hon gick helt överstyr de lilla trollet.
Hon hittade en plastborste med handtag, av med foppisarna och sen satt borsten på foten.
Jag bara älskar små barns kreativitet och specilellt mitt barns :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar