torsdag 6 september 2012

Trappppppaaa!!

God morgon, typ....


Mitt lilla gryn snorar fortfarande och humöret är där med inte så behagligt. Värsta psykbrytet på morgonkvisten gjorde att dagen kunde endast bli bättre.
Tårarna och snoret torkades och nio noll noll satt vi i bilen på väg till stan.
Inköp av vristskydd, lite ingredienser till kakbak och sen en inbokad tid till frissan klockan tio, ja så såg förmiddagen ut.
Apoteket som öppnar tidigt hade inte några skydd så vi fick ta en sväng till de något mindre och lite sömnigare apoteket inne i stan efter klippningen. Skydd fick jag tillslut tag på och myset klipptes utan större fadäser.
Hon var förstås inte lika stillasittande som första gången, men de hade jag inte räknat med heller. Söt blev hon iallafall :)

Trappan var lång, men kul hade vi :)

Vi tog en sväng ner om hamnen för att kolla in brobygget, sen blev det förmiddagsvila, det tar på krafterna att friseras.
Tre timmar sov hon, det måste nästan varit personbästa på de skulle jag tro.
När hon var utvilad och åter på ett solskenshumör fick hon inhysas hos mormor och morfar, jag skulle träna.
Träningen för dagen var trappträning i Olofström, utanför Holjebadet var en väl passande trappa för oss "maraton mammor"
Vi körde på hårt i ca tre kvart, det var lagom för dagen och för min något lite ömmande fot, nu blir det nog vila ett par dagar.

Jag ser ju oförskämt pigg ut ;)

Kusin bus för hela slanten blev det för myset och jag gjorde chokladpannacotta som jag sen festade på i min ensamhet efter att myset slocknat.
Jag har mycket fina dagar just nu. Lite ledsamt kan de vara att man tror att de snart ska komma ett bakslag, att man inte kan njuta fullt ut....Människan är bra märklig va, ja eller denna människan iallfall :)

Mysigt...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar