tisdag 4 september 2012

Inte utan min ryggsäck :)



TVtitt med ryggsäck...


Ja och vad har nu hänt på hemmafronten då?
En hel del.
Jag bad ju om lite hjälp med information,bilder,filmer mm vad det gällde småflatornas omogna betende under prideparaden.
Döm om min förvåning, i inkorgen hängde det ett femtiotal foto från paraden, en del mycket bra bilder och en del något sämre, men tacksamheten är stor, så tack ni som tog er tiden att maila mej.
Med bilderna fick jag ord som.
Det är viktigt att detta inte sker igen, INGEN ska bli attackerad i dessa fredliga tåg.
Ge dig inte. Låt småungarna stå till svar för sitt löjliga och barnsliga uppförande.
QX borde be om ursäkt. Dålig stil.
Ditt ex är ju helt sjuk.

Ja vad jag väljer att göra med detta de behåller jag för mej själv ett tag :)

Mammas senaste medalj o ryggsäck...


Jag har fått informationen om att sommarprogrammen som gjordes i somras var så populära så nu ska det sändas i repris. Mitt program ska sändas den 7/9 mellan 19-21.
Jag fick även nys om att det jobbas på att kunna få tillstånd att lägga ut det på webben, de är tydligen lite meck med det där om stim pengar. Men vi får se vad som händer framöver.
Vidare så har jag med min kvinnligalist, mitt ödmjuka, sociala och rättframma sätt kommit över mitt program.
Alltså skulle inte radion släppa våra program, men efter påtryckning lyckades jag få dom till att kopiera ner det på en cd skiva.
Så ni som nu inte hade möjlighet att lyssna och som är intresserade om vad jag pratade om i de två timmar långa sommarprogrammet så finns det alltså möjlighet till att kunna få tillgång till det.
Bra va?

Magneter och ryggsäck :)

Mer som hände var att förskoleplatsen är nu klappad och klar, den 17:e september börjar fröken Vilhelmsson sin inskolning på den dygnet och året runt öppna förskolan.
De ska bli en spännande tid det här. De ska bli roligt att se hur det går, om det blir något tannagnissel från nån av fröknarna när separationen blir ett faktum.

Mollie har fått en ryggsäck till sin dagis start av mormor, hon var så mallig och stolt så den skulle sättas på ryggen och springas omkring med timme ut och timme in. Hon gick så rak och stolt som en fura. Hon är stor nu min tjej :)

Tofflor och ryggsäck :)

Jag är ganska tillfreds nu. De går bra och jag tilllåter mej att ha tur och ha kul. Längtar inte hela tiden efter nästa händelse utan jag hänger kvar i nuet lite längre och jag njuter faktiskt av det.

Jag pratade med min gamle chef under gårdagen, ett trevligt samtal om gammalt och nytt, jobb, resor och om barn. Jag kommer nog att sakna honom lite när jag börja jobba igen, han var en skön typ.
Men det är väl bara att faca att tiden har sin gång och nya utmaningar väntar.


Rita med ryggsäck :)
Inte farligt insnöad, hihi mamma upp i dagen ;)

Jockarp.


2 kommentarer:

  1. Vilken radiokanal är det som sänder ditt prat? :)

    SvaraRadera
  2. Hej Lizette.

    Frekvensen som ska rattas in är 92.0

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera