onsdag 3 oktober 2012

Ny kärlek...

Vill du bo i Jockarp ;)  ?


Jag har en ny kärlek.
Petra Marklund, äntligen har hon fattat att man kan sjunga på svenska och att det faktiskt också blir bra, bara man vågar ta lite hjälp från gossar som Jocke Berg tex :)
Nu gillar jag inte att outa folk och gör det inte heller nu för om detta vet jag inget om, men jag kan ju få tro.
Och jag tror att fröken Marklund spelar på samma planhalva som jag, där jag även tror att Maria Wetterstrand spelar.
Obs nu att detta är mina högst personliga antaganden, men min tro är att inom en snar framtid kan vi läsa om detta i Se&Stör.

Min träning har nu legat lite på sparlåga efter Lidingö och det är nog klokt och bra. Men suget finns där så en trappträning ligger mycket nära till hands nu. Vi ska bara lyckas få till en träff, det är inte lätt när man är i karriären, hårt arbetande och ensamstående.

Myset fick åter en lång dag på dagis, men verkar klara det galant, nu sovvägrade hon förvisso efter middagen, men tog igen det senare under eftermiddagen.
Kvällsaktiviteterna hade bland annat innehållit bad i någon slags badbalja, det hade gått bra och var tydligen väldigt populärt.
Hon får redan göra så mycket roliga saker som inte andra barn får göra på dagis. Det är bra att hon aktiveras, tiden går nog fortare för både henne och fröknarna som tar hand om henne.

Vad det gäller datorsystemet som kommunen använder till förskolorna så håller jag redan på att få ett lätt anfall av krupp på det.
Systemet heter Dexter och det är då meningen att man ska lägga in den tid då barnen ska vara på förskolan, så att både förskolefröknarna och damerna som fixar med räkningarna ska ha koll på läget.
Så långt är det ju toppen bra.
Men om man nu gör som jag lägger in alla dagar som man vet att man ska jobba och sen måste komplettera med enstaka dagar, ja då stämmer det inte i systemet, det går inte att lägga in. Eller går det men jag vet inte hur man ska göra, i vilket fall som helst så ligger jag lite efter just nu med att informera när jag ska jobba och att Mollie då behöver vaktas.
Ja detta måste jag helt enkelt styra upp inom det snaraste och jag måste lära mej detta i mina ögon förlegade program.


På jobbet gick det bra, jag hade latjo och fick köra runt i trucken igen, gilla på det :)
Det  uppdagades ett lite märkligt bekymmer.
Jag jobbar på en mycket bra arbetsplats där vi har möjlighet att duscha innan vi går hem efter ett pass.
Ja alla utom jag då försås, för någon hade roat sej med att ta bort duschslangen från själva anläggningen, möjligt kan det ju ha att göra med smittan av de små bakterierna legionella också, vad vet jag.
Men en lapp åkte iväg till hövdingen om en önskan att lösa detta så att även min lilla kvinnokropp kan lukta gott efter en dags slit på bruket.

På väg...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar