onsdag 31 oktober 2012

Fotografering....

Jag är så glad över mina nya bilder.....Lycka :)


Tre timmars sömn, upp och i löpaskorna. 8 km avverkades de gick trögt, men det gick.
Duschen och sen bar det in mot skalbaggen.
Mollie visade för första gången långa läppen, inte mycket men den hängde något när jag skulle lämna henne på morgonen, jag följde därför med henne in i lekrummet.
När hon stabiliserat sej gick jag, men visst funderade jag lite när jag körde hem där på morgonkvisten.
Detta var som väl var helt bortblåst när jag kom och gick in och väckte henne där hon låg på madrassen och sov sin skönhetssömn.
Hon vaknade upp till den lilla solstråle hon oftast är. Och till min stora glädje verkar det inte blivit något större bekymmer av läpphängningen.


Eftermiddagen kan stavas. Social.
Först besök av hästfolk, Mollie blev glad som vanligt av besöket, kramarna tog aldrig slut. Hon delade med sej till höger och vänster i rikliga mängder, goa unge ;)
På utsatt tid kom sen min nästkusin med bilen full med hundar och en mastodont kameraväska innehållande en kamera och diverse tillbehör som av bara prislappen fick mej att förstå att här skulle det kunna tas fina bilder. Jag kände klart en lite rädsla över värdet på denna utrustning så jag vågade knappast andas i dess närhet :)

Myset var lite skeptisk till de hela först hon ville inte släppa garden, inte heller min hand eller allra helst min trygga famn.
Men hon mjuknade allt eftersom och en sväng till kusinerna gjorde henne så mjuk, go och tillmötesgående som hon oftast är.

Stora kramen, Omtyckt :)


Triss i Vilhelmsson...


Kaffe och bullar bjöds de sen på i palatset och diskussionen om tekninkprylar tog fart, det var allt från telefoner, plattor, till högtalare och dvd-spelare.
Det här med dvd-spelare har ju varit lite märkligt här hemma. Den slutade att fungera en dag och jag fick för mej att det berodde på att myset tryckt in en skiva ovanför själva hålet.
Nyfikna som vissa då är så åkte skruvmejseln fram och dvd öppnades.
Detta kan ju nästan jämföras med utgrävningen av terrakottaarmen.
Vart vi än tittade så i hittades de fler och fler skivor i spelare. Till slut summerades innanhållet i spelaren till fem skivor.
Bra där myset!
Den mekades ihop igen och faktiskt fungerade den igen. Där sparades det in några hundringar.

Lite meck..

Resultatet :)


Bilderna som togs var underbara.
Det är ju inte svårt att tycka de, motivet är ju socker sött.
Jag tittar på bilderna, jag tittat på originalet och sammanfattningen är hon är fulländad.
Jag har lyckats inget snack om den saken.
Frisk, stark och som sagt socker söt.
Min älskade lilla dotter.

Tack Linda för bilderna ;)


Jockarp.

1 kommentar: