tisdag 24 december 2013

Bus och bingo....



Vi lämnade palatset och drog till stan, gröna skylten var målet. Myset skramlade med flaskorna och tittade på alla spritflaskor med olika färger. Dom är fina sa hon. Hm muttrade jag.
Vi drog till tant N med en liten julgåva och lastade bilen full med dom samma till oss, plus lite andra leksaker som hennes grabbar inte längre ansåg skojiga. Myset såg där emot nöjet i det hela.
Vi tog en kaffe i köket och barnen var uppe på övervåningen. Dom lekte fint och plötsligt hör vi hur dom är på väg ner och att de var bus på gång. Dom hade öppnat utklädningslådan och Myset Vilhelmsson var utklädd till ett gammalt tevespel :)

Ännu en eftermiddag innehållande ett par timmar ensam med fröken flickvän. Mollie drog till undantaget för att hjälpa till med att klä granen och hon stannade kvar tills det var dags för oss att hämta lilla fröken bonus. Överlämningarna av henne blir märkligare och märkligare, ena gången ska det bli trafikkaos för att en fix idé tagit skruv i hjärnan på den ena föräldern, andra gånger är det någon annan som lämnar över barnet trots att föräldern är hemma. Kan just undra vad som kan vara viktigare än att lämna över sitt barn och samtidigt kolla till lillasystern så allt är väl med henne. Kan det vara någon fotbollsmatch på teven tro?


Från detta besynnerliga överlämnandet så var det skönt att umgås med folk som är normalbegåvad. Det var dags för intag av snefisk. Det var gott men själva fisken smakar inte så mycket. Jag skänkte det en liten tanke, det där med att man ibland äter saker som man både ogillar och saker som inte smakar något alls. Mat är ju ändå en väldigt stor del av livet. I detta fall så var det många andra goda smaker som latjade med smaklökarna. Senapssås är ingen dum sås det inte.

Efter kaffet for vi hem till palatset och huset fylldes med folk, det var alla inneboende, svärmor och min löpavän med familj. Bingotajm. Vi drack glögg och smaskade pepparkakor med möglad ost upp på.
Vi kroknade innan alla spelen var spelade så hur det gick har jag inte en aning om.

Näpp nu är det färdig datat, julafton väntar inte på oss, här gäller det att hänga med.
GOD JUL alla ni fina.

Snickarbänksarbete :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar