söndag 8 december 2013

Krafter.....



Den aktiva tiden på bruket är nu över för denna rundan. Viloperioden inleddes med en sväng med familjen till Kristianstad. Vi behövde nya pass till den kommande semestern, min klocka behövde servas och mat in för det stundande treårskalaset skulle inhandlas.
Myset hämtades på dagis och jag såg att hon haft en toppen dag, fröken och myset hade gått på spökjakt, lagat middag och gungat. Det hade bara varit Mollie där så all uppmärksamhet och allt ljus hade fallit på henne.
Passen fixades och som vanligt såg man lite småkriminell ut på bilden.

Jag var allt annat än pigg efter mina tre nätter men dagen förflöt ändå väldigt smärtfritt.
Dock något osocialare än vanligt.
Aftonen blev lugn med middag som var halvfabrikerat, väldigt ovant.

Tjejerna och jag tog en liten promenad och hämtade ett par biffiga kamphundar, en tjej höll den ena hunden i ett stadigt grepp och den andra lilla tösen hade koll på den andra hunden.
För Mollie är detta med hundarna självklart med för lilla fröken bonus är det nya upplevelser. Det märktes tydligt att hon saknat dom små fyrbenta och stoltheten som lyste om henne när hon myndigt gick där med hunden i repet gick inte att mista sej på. Så roligt att se.

Jag höll näsan över kanten fram tills nattningen var ett faktum sen orkade jag inte stå emot matchen om sömnen. Mina grönbruna ögon slöts i sängen brevid min lilla dotter och jag hade inget att sätta emot. Utarbetad ;)
När jag tillslut pallrat mej upp från mysets sida var jag likt tomten i Viktor Rydbergs dikt den ena som var vaken.
Hej Lördagsmys.....

Nu är det dags att rusta upp palatset för lite kalas för myset.
En stor dag alltså ;)


Titta det snöar :)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar