fredag 13 december 2013

Julbord....

Stalltjänst :)


Torsdagslyx jo,jo. Mys i sängen med myset, uppstigning och grötintag.
På med löparskorna och i väg. Det var en fantastisk morgon då solen sken över vesan, den var skarp och bländande men ändå så behövande för min kropp. Vem blir inte pigg av sol?

Myset hjälpte mej sen att packa badväskan och mot Holjebadet vi for. När vi kom in möttes vi av texten, stängt. Tusan med.
Det stod ett nummer under skylten som jag slog på min lur. En man kommer spatserande och informera mej om att det är stängt till 12,00. Då skolklasserna är där och tränar sej. Gaaaah typiskt jag som kört från Sölvesborg för att bli lite fräschare ;)
Han flinade och vände sej mot Mollie och frågade om hon var badsugen.
Hon berättade att hon skulle dyka.
Killen var då bussig och sa att vi fick vara i leklandet tillsvidare. Inga problem sa vi och gick in.
Skolan slutade sitt badande lite efter elva så mellan elva och tolv hade vi ett helt badhus för oss själva. Nu snackar vi lyx på hög nivå. Och flexibel badhuspersonal med givetvis. Tack.

Hem och veterinären var på intågande, hästarna skulle ses över och hundarna skulle få en spruta.
Myset var behjälplig med allt. Hon får vara med och mycket på en dag minsann.
Och dagen slutade ju inte där, nä då. Det var Luciatåg på tusenfotingen och det gick bra för myset trots att hon inte är där så ofta och har då heller inte möjlighet att träna sångerna så mycket. Men hon sjöng med i dom låtarna hon kunde.
Personalen hade gjort det jättemysigt med marschaller och lyktor. Det känns som dom gör det lilla extra och det gillar jag.
Vi var nio stycken från Jockarp som var och tittade på mysets första tåg och jag är väldigt glad över den uppslutningen, det betyder massor för oss.

Sen var det dags för julbord för mej. Det var jobbet som bjöd upp till denna festlighet, sånt är ju alltid trevligt.
Vissa blev mer förfriskade än andra, men så är det ju ofta. Jag fick många kommentarer om den fina bilden som las ut på bloggen för några dagar sen, några grabbar tyckte dock att andra sidan borde visats. Även komplimanger om att jag såg fit ut radades upp. Trevligt må jag säga. Inte ska man skämmas för sej. Jag gillar min kropp och det är ju faktiskt den enda jag har ;)
Jag fick även mycket trevlig feedback gällande min bok. Det är roligt att höra vad människor som läst den tycker.

Som nykterist fick jag givetvis äran att köra hem ett par herrar, dom som fått mest innanför västen så klart.
Jag höll dom vakna och spyfria hela vägen hem vilket var väldigt skönt.
Sammanfattning blev för dagen, ett gott julbord, fint Lucia firande, härligt bad, mycket kärlek och lite spänning, precis som en ledig dag ska vara.
Lättlevt.

Idag ska hela familjen gå till polisen. En trevlig och behövlig inrättning i det svenska samhället.

Världens sötaste lilla tärna :)



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar