lördag 4 januari 2014

35 åringen...

Pinsamt värre....


Detta börjar mer och mer likna Dallas del 2.
35 åringens syster och nya flickvän har nu anklagat mej för att det är lögn de som skrivs på bloggen och att jag smutskastar 35-årinngen.
Jag tror nog att det är så att flickvännen inte har en susning om vad hennes nya kärlek är kapabel till, men det vet minsann jag.
Detta är ett utklipp från tidningen och givetvis har vi varit i kontakt med polisen angående detta. Varför inget förhör hölls med oss, eller med min flickvän nu när det verkar som om hon använder min blogg för att förtala sitt ex vet vi nu ;)
Polisen berättade att om det inte ses som så allvarligt så åtal kan väckas så läggs det inga resurser på att förhöra folk.
Anledningen till att det senare stod i tidningen om vilka fjantiga försöks som gjorts för att tysta min blogg är att när anmälan läggs ner blir det offentliga handlingar.
Visst är det intressant.

Det intressanta är också att 35 åringen hittade en ny donna väldigt snabbt som han nu uppenbarligen ljuger full.
Det jag skriver här är vad som händer i mitt liv och det får ju folk tycka vad dom vill om. Men någon lögn är det då rakt inte.
Flickvännen tycker att det är ok att kasta skit på folk i andra forum men när det skrivs i en blogg ja då är det genast smutskastning.
Det är så att 35 åringen visar väldigt svagt intresse för sin minsta dotter vilket jag inte kan förstå då Jobb saknas och dygnets alla timmar är till förfogande, då skulle det väl finnas tid och möjlighet till att prioritera in samkväm med sitt barn lite oftare.
Om flickvännen nu ser detta som smutskastning, tja det får minsann stå för henne. hade jag varit hon hade jag hellre ställt mej frågan;
-Vill jag i framtiden ha barn med en man som ser sina barn som ett besvär?
Bara en tanke ;)


Efter vissa låga samtal över nätet där systern till 35 åringen kände ett stort behov av att träffa snyggeflatan och tillika författaren som hon ansåg skriva väldigt bra och roande :) (Tack för komplimangen.) Bjöd jag in dom till palatset.
Jag förstår deras panik då dom försökt med alla möjliga fulknep fördärva men inte lyckats med att komma åt oss. Det måste ju vara väldigt frustrerande.
Men det är inte lätt att hitta några lik i garderoben när det inte finns några. Är man en öppenbok är man svår att komma åt och återigen har det visat sej att ärlighet vara längst.

Jag trodde att anledningen till besöket skulle vara att diskutera min blogg, men jag hade fel. Nja lite snack var det ju förstås och det var att i och med att jag bloggar så är jag väldigt bitter och osäker, hum. Möjligt men så ser inte jag på det.
Min blogg var mitt andningshål när jag hade det tufft men den har mer och mer gått över till en dagbok där jag skriver ner vad som händer i Mollies och mitt liv. Men mer ordat om bloggen blev det inte.

Innan samtalet var över hade det hotats om att 35åringens barn inte skulle bo med oss och en salva om att jag var en jävla idiot. I dom orden var bägaren överfull.
Ingen kommer till Månsagården och kallar ägarinnan för jävla idiot.
Jag kunde inte på något vis i världen låta bli att påtala att hennes brorsbarn och då 35 åringen barn faktiskt bodde med den jävla idioten. Det kan ju inte kännas så bra.
Då tog 35 åringen till orda och sa de enda rediga som kommit från någon av deras munnar under tiden dom vistades på palatsets domäner. Det var att han visste att hans barn hade det bra här med oss.
Med ord om att jag är en jävla idiot informerade jag om att mötet var över och även att dom inte var välkomna hit förrän dom lärt sej att uppföra sej.
Mitt hem är nämligen min borg.
Jag tycker lite synd om 35 åringen som bara stod med sina hundögon och glodde när systern gick fullständigt bananas.
Hon stjälpte lasset kan man ju säga :)
En sista fråga är:
Varför vill inte 35 åringen ha sitt barn?

Jag har fått en kommentar här på bloggen som jag funderat väldigt mycket på, jag ansåg direkt att huvudet slogs på spiken vad det gäller 35 åringen. Jag vet att 35 åringen har sorg, det har även jag haft när mitt liv slogs i spillror en dag för några år sen.
Jag tar mej friheten att avsluta detta inlägg med just den kommentaren.

Låt mig gissa; heterosnubbe är sur för att fd flickvännen blivit kär i en tjej, kavlar upp ärmarna och försöker (förgäves) macho-skrämma eller trakassera nya flickvännen?
Patriarkat, homofobi och heteronormativitet i en och samma ask.

Du är så galet stark och cool Leonora, en riktig förebild. Vägrar vara ett offer (fast du har oddsen emot dig), böjer dig varken för galningar (exfrun) eller attackerande heterosnubbar, vinner ständigt matchen, samt kommer ut ännu starkare och ännu mognare, på andra sidan.

Satan i gatan vilken viljestyrka och självkänsla du måtte ha; och grattis till både flickvän och era barn. Hoppas ditt liv blir film nån gång. Kram och lycka till!

Tack för kommentaren :)

Man kan välja att tolka denna bilden som barnarbete :)
Det gör dock inte jag....

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Jag vet ju ingenting om turerna kring det här och kan inte uttala mig, men har också varit i en jobbig situation med ett av mina ex för några år sedan, och vet hur mycket energi det tog. Ni får helt enkelt bara stå på er, förr eller senare kommer det att lugna sig, och förhoppningsvis kommer ditt och din flickväns förhållande växa sig ännu starkare av de här prövningarna. Vill också passa på att skriva att jag har läst din bok och jag tycker du är ascool :) Har skrivit om det här: http://nicolinasallberg.com/2013/december/bocker-jag-gillat-i-december.html

    SvaraRadera
  2. Tack Nicolina.
    Kloka ord.
    Roligt att du läst min bok och jag tackar för betyget.
    Vänligen Leonora

    SvaraRadera