fredag 31 januari 2014

Ingen hejd på oss :)

Stor och stark :)



Sömntutor.
Mollie slog till med en tolvtimmars natt. Hon sov som en stock vilket klart var behövligt.
Frukost och lite bestyr i borgen sen packade vi väskan. Myset stoppade i det hon ansågs viktigast och det var två bananer, majskrokar, dricka och en handduk. Jag la till våra badkläder och hennes puffar.
Det var barnfridag i kommunen så jag räknade med att vissa saker i kommunen skulle vara överfulla.
Därför drog vi utomsocknes till Karlshamn och deras badhus. Vi har inte varit där sen nyårsdagen förra året så det var minsann på tiden.

Beslutet var nog rätt fattat det var inte en enda människa i badhusets del som är lämpat för småfolket. Både barnbassängen och utbildningsbassängen var helt folktomma. Vi gick därför bananas fullständigt.
Mollie är en tuffing i badet och nu roade hon sej med att hoppa från kanten i den stora bassängen. Hon dök ner under vattnet och lika snabbt dök hon upp igen och skrattade. Vi hoppade på diverse flytatterialjer som finns att tillgå i badet och jag puffade runt henne i bassängen på en liten båt.
Vi tog det lite lugnare i relaxavdelningen vi satt nära varandra på kanten och njöt av det varma vattnet.
Duschen efter badet gick bra, det fanns en liten barndusch som myset tyckte var spännande. Hon stod i den och jämt i en vuxendusch stod jag. Jag gillar när dom tänker efter. Mycket bra initiativ tycker jag.
Efter mysets önskemål blev det en snabb vända in i bastun innan hemfärd. Vi var belåtna, rena och lite småtrötta efter förmiddagens bus.

Hjälp upp i backen....

Fullt ös ner ;)


Men nä där stoppar inte vår framfart inte. Nej då. I varma kläder och sen bar det upp på berget för lite pulkaåkning.
Mollies kusiner med kompis var redan på plats så vi fick mycket draghjälp upp i backen.
Jag och fröken flickvän snodde en snowracer för ungarna sen drog vi iväg. Sjukt kul och det gick faktiskt ganska fort nerför backen.
Det bjöds sen på fika och bas spelning hos kusinerna. En eftermiddag som var helt i min smak. Familjen och kaffe är ju en svårslagen kombo.

Det var sen åter dags för invägning på viktisarna för fröken flickvän, lilla mini stannade hemma i palatset och det gick bra. Lite gnälligt är det emellanåt just nu men vi tror att anledningen till det är att det är dags för ett par små risgryn att spränga sej igenom.
Tandfen är på gång alltså.

En liten glass avslutar dagen :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar