tisdag 21 januari 2014

Saknaden....

Så mycket kärlek ;)


Fröken bonus åkte till dagis och ska vara hos den andra föräldern några nätter, detta uppskattades inte alls. Mollie blev ledsen och tyckte inte att det var ett dugg kul att bli lämnad kvar hemma. Fröken bonus såg heller inte hon någon mening med varken dagis eller vara från Mollie.
Dom får det tuffare för varje gång nu när dom ska vara i från varandra. Jag tror att dom bägge tjejerna betyder mer för varandra än vi mammor kan förstå. Dom har en slags trygghet som vi inte förstår oss riktigt på.
Även om dom kivas ibland så är det så mycket glädje och kärlek just nu dom bägge emellan. Underbart men då även tufft.

För att skingra tankarna klädde vi på oss en väldig hög med kläder och satte i nya batterier i den hoppande kaninen sen gick vi ut. Det var en mysig men kylig stund.
In i värmen igen och fröken flickvän kom med lilla mini som varit på gympa. Att hon var på plats i palatset gav mej fria tyglar så jag begav mej ut.
Skottkärran och jag hade en trevlig stund. Det gäller att hålla pannan brinnandes dessa vinterdagar. Nu är det fullt i källaren igen och jag var tvungen att sätta mej en stund på en kubbe och begrunda mitt arbete. Jag är väldigt glad just nu över att palatsets uppvärmning består av ved. Som skogsägare betyder det gratis uppvärmning och det går rysligt bra att ligga på en inne temperatur på 24-25 plus när man har dessa förutsättningar. Lyxigt värre.

Än en gång lastade jag king caben med en massa saker som inte riktigt håller måttet. Jag begav mej till miljöstationen. Det var full storm på stationen och sparsamt med folk. Skönt.
Hem och en kopp kaffe satt som en smäck. Jag älskar extrem väder men det endast när jag vet att jag kan komma inomhus när helst jag vill. I går var en sån dag. Kaffet smakade extra gott.

Extra gott är det med den varma baljan. Nytt vatten och uppvärmd till 37 grader. Dags för dagens dopp. Det var bara jag och Mollie som badade och eftersom hon lurat en kvart på soffan så var det väldig gnälligt till att börja med, men hon smälte likt en isbit i det varma vattnet.

Fröken flickvän servade mej lite och när myset vill upp så fick jag löfte om att ligga kvar i vattnet fram tills hon skulle på träning.
Jag låg där och funderade på livet och såg röken från det varma vatten snurra förbi och sen lämna platsen. Det var så sjukt lyxigt och jag önskade att den tiden inte skulle försvinna.
Abrupt uppvak.
Hej hopp, träningsdag och jag fick två små barn på halsen och en kastrull potatis som skulle skalas.


Tröttsamt...

Myset och jag åt varmrökt lax med potatis och romsås, vissa kan :)
När barnen knoppat in för natten så la vi oss i flytställning i baljan och samtalade om allvarliga saker. Saker som man oftast kanske håller för sej själv, men inte vi alltså.

Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar