onsdag 22 januari 2014

Gympa och förlossningar....



Test av den nya vagndelen ;)


En orolig natt, Myset vaknade många gånger och till slut tog jag med henne in i den stora sängen. Hon lugnade sej något men kom ändå inte riktigt till ro. Hon låg och pillade mej i håret och det gör så vansinnigt ont när hon hållit på ett tag.
Jag har hört så många människor som säger;
- Åhh vad mysigt att ha någon som pillar i håret.
- Inte ett dugg blir mitt svar.
Det enda positiva är att myset blir trygg av det och att min hårömhet har fått omprövas. Inte lönt att lipa över det liksom.
Vi klev upp vid sex och det är verkligen inte min grej, Mollie var i alla fall på gott humör vilket underlättar. Hopp i kläderna och mot tusenfotingen.
Det var lugnt där endast två barn hade kommit. Det spelades spel och myset hängde genast på.

Jag fortsatte till bruket på ett projektmöte. Det var fruktansvärt tungt, jag fattar det inte, jag brukar aldrig ha svårt att hålla mej vaken och alert, men detta mötet plågade mej svårt.
Det kan bero på att det var ett par herrar som pratade norrlänska, det är faktiskt lite sövande.
Vissa delar var väldigt intressant och det för vår framtid. Spännande.

Efter lunch for jag hem, jag hämtade upp fröken flickvän och lilla mini. Dom hade ägnat förmiddagen till babysim vilket tydligen inte hade fallit lilla mini så värst bra i smaken. Hur som så begav vi oss för att hämta Mollie och sen vidare till Kristianstad. Min löparklocka gick bananas här om dagen och fröken flickväns symaskin ballade även den ut fullständigt.
Mollie fick äran att prova den nya sittdelen till vagnen och den var super tuff enligt henne. Och ja, det gick hyfsat bra att köra.
Vi gjorde våra ärende och sen var det ett spontanbesök på ett café. Mycket trevligt sådär en dag mitt i veckan.
Inom polan och lilla pyret för ett nytt klänningköp. Hon är galen min lilla tjej.
Men vill hon ha klänning så ska hon givetvis ha en klänning.

Och så var det äntligen dags för bamsegympa. Mollie och mormor skulle dit och jag hängde med till stan. Jag passade på att springa en sväng, det var halt och osandat på många av cykelbanorna så jag fick ta det lite försiktigt. Bron var otroligt vacker denna januarikväll. Röd var färgen för dagen.
Jag hann tillbaka för att se avslutningen på gympan och hon var verkligen pigg och glad mitt mys. Härligt.
Hem till dukat bord. revben och potatis stod på min meny, smarrigt.
Myset nattades och sen var det dags att ännu en dag inta badtunnan. För dagen hade vi damsällskap vilket var väldigt, väldigt trevligt. Vi pratade förlossningshistorier, Hua ;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar