fredag 24 januari 2014

Jobb och skydd....

Delar av min dag :)


Morgonstund har guld i mun, ja visst stämmer det.
Upp och ur pyjamasen innan halv sex. Matlådan och en påse med havregryn åkte ner i väskan bland rena underkläder och stämpelkort. Tandborsten ett varv i munnen och Colgate leendet var ett faktum.
Jag var redo för bruket.
Förmiddagen bestod av isande kyla med en vind som ven och tog sej in överallt under kläderna och in på det bara skinnet, detta trots långkallsonger och långkallsongströja. Hua det är kallt vid havet, men väldigt vackert.
Vi fick ett uppdrag som handlar om säkerhet och det gillar jag.

Eftermiddagen handlade om säkerhet även den. Nu drabbade alla skyddsombud samman och luftade allt mellan himmel och jord. Allt från problem på olika avdelningar till arbetsfördelningen under det nalkade storstoppet.
Det är bra, intressant och viktigt arbete.
Försäkringsbiten togs upp, det gör den ofta på dessa möten. Det är nog så att man har en väldig massa försäkringar som man inte vet om. Man är försäkrad på jobbet, genom föreningar och många med mej tecknar egna försäkringar.
Det mörka moln gällande den biten är att så ofta när något väl inträffar så har det funnits någon liten rad i försäkringsbrevet som är skriven med väldigt liten text där dom avskriver sej just det som inträffat. Varför är det så?

Jag åkte hem och hämtade mitt mys på tusenfotingen, hon hade inte pratat om sitt ömmande öra vilket var glädjande.
Hon var pigg och glad och berättade om hur dagen varit.
När vi väl var hemma i palatset så ringde den en gammal och speciell vän till mej.
Vi pratar allt för sällan men när vi väl har kontakt så är det så skönt att surra. Vissa människor är så grymt lätta att tycka om :)
Fisk till middag med svärmor. Svärfar var inom en snabbis och räddade mitt godisbegär. Jag snodde snask från barnen, fy på mej ;)



Idag ska familjen bli fulltalig. Härligt Härligt.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar